RO Study
👤
Oanaadrianabe1
Oanaadrianabe1
20-01-2016
Geografie
a fost răspuns
cu cine se invecineaza oc. pacific
Răspuns :
Andreeaalexand4
Andreeaalexand4
20-01-2016
Oceanul Pacific se invecineaza cu continentele: Asia, Australia, America de nord, America de sud. ( sper ca te-am ajutat)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. După Ce A Urcat 56 De Trepte Spre Turnul Vechi, A Constatat Că Mai Are De Urcat De 8 Ori Mai Puține Decât Cele Urcate. Prințesa Câte Trepte Sunt Până La Turn
1. Măsura Unui Unghi Obtuz Este Cuprinsă Între 90° Şi 180°2. 39.45º = 39,27'.3. Unghiul Nul Este Unghiul Ale Cărui Laturi Sunt Două Semidrepte C4. Cercul Are Pa
Descoperă Regula Și Completează Șirul
Adăugând La Dreapta Unui Număr Cifra 7, Se Obține Un Număr Cu 18088 Mai Mare. Numarul Inițial Este….
Scrie O Narațiune De 10-12 In Care Sa Relatezi O Întâmplare Petrecută În Timpul Festivalului Folosind Două Figuri De Stil Diferite!!!! Va Rog :(
Va Rog .dau Coroană Si♡ Si☆ =/
Dau Coroana ! Într-un Spatiu Unde Exista Simultan Campurile Electric Si Magnetic Omogene Si Constante , Se Misca Pe O Traiectorie Rectilinie Un Proton Cu Viteza
16. Calculați Lungimile Laturilor Unui Triunghi Știind Că Acestea Sunt Proporţionale Cu Numerele 3,4 Și 5 Și Perimetrul Triunghiului Este Egal Cu 480 Mm. Soluți
Fie Triunghiul ABC, Unghiul A=75, Unghiul C=30 Si BC=12cm. Aratati Ca AB>6cm
Va Rog Ajutați-mă,am Mare Nevoie‼️