RO Study
👤
Mihy2004
Mihy2004
19-01-2016
Istorie
a fost răspuns
Va rog ajutatimă...urgent...dau COROANA
Răspuns :
Thefleax
Thefleax
19-01-2016
toti cetățeni aveau drepturi,doar femeile si sclavi nu aveau drepturi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aș Vrea Și Eu Definiția La Dreptul Sănătății Și Ordonanțele.
Transformă Următoarele Propoziții În Propoziții Dezvoltate : a) Omul Nu Se Lasă . b) A Venit Un Taur
Elevii Dintr-o Clasă A IV-a Au Mers În Vizită La Stâna Din Marginea Satului. Stand Lângă Țarcul Oilor, Alături De Ciobeni, Un Copil A Observat Că, În Total, Aco
Calculati Aria Triunghiului ABC, Daca: A) AB = 8 Cm Si CF = 6 Cm, Unde CF ⊥ AB, F ∈ AB; B) AB = 6 Cm, AC = 10 Cm Si < A = 30 Grade C) AB = 5 Cm,
6. Un Numar Se Măreşte De Cinci Ori Iar Rezultatul Se Adună Cu 7. Aflati Numarul Dachsuma Este Egală Cu 22.7. Suma A Două Numere Este Egală Cu 20 Iar Diferența
Am Primit Asta Ca Tema Si Ma Chinui De Cateva Ore, Cum Fac Ca Nu Inteleg. Nu Sunt O Persoana Care Sa Joace Sudoku Asa Ca N-am Nici Cea Mai Vaga Idee, Va Rog Un
Pune Fiecare Cuvant Dintre Cele Ce Urmeaza La Locul Potrivit: Decantare, Cristalizare, Filtrare, Evaporare. Este La Stiinte Clasa AIVa
Transdormati In Decimetrii Cubi 4000000 Mm³
Ex 5 Va Rog UrgentDau Coroană
Ecranul În Formă De Dreptunghi Al Unui Televizor Cu Plasmă Are Aria Egală Cu 0,378 M2.Calculați Perimetrul Ecranului,exprimat În Metri,ştiind Că Lungimea Acestu