Răspuns :
1.Ich dusche jeden tag, weil ich sauber sein will-Eu fac duș în fiecare zi, pentru că vreau să fiu curat
2.Wir packen heute ein, weil wir morgen umziehen-Noi împachetăm azi pentru că mâine ne mutăm
3.Er kann sich nicht entscheiden was er sich für sein Geburtstag wünscht-Nu se poate decide ce își dorește de ziua lui
4.Heute feiern wir sein Geburtstag- Azi sărbătorim ziua lui de naștere
5.Wir sollen unsere Feinde nicht hassen- Nu trebuie să ne urâm dușmanii
6.Mutter kocht heute gutte Suppe-Mama gătește azi supă bună
7.Der Lehrer hat die Teste korrigiert- Profesorul a corectat testele
8.Er läuft jeden Tag von Shcule bis zuhause-El aleargă în fiecare zi de la școală până acasă
9.Sie legen das buch auf die Bank, weil sie es nicht mehr brauchen-Ei pun cartea pe masă, pentru că nu mai au nevoie de ea
10.Die Bäume liegen dort in den Wald-Copacii stau(zac) acolo în pădure
11.Sie gehen mit die Eltern in den Urlaub mit- Ei merg cu părinții împreună în concediu
12.Otto nimmt sein kleinerer Bruder nicht mit- Otto nu-și ia fratele mai mic cu el
13.Sie müsen das Bank putzen, weil sie es gekriezelt haben-Ei trebuie să curețe banca, pentru că au mâzgalit-o
14.Die goldene Münze scheint stark-Moneda de aur strălucește puternic
15.Heute schlafe ich bei meiner Freund-Azi dorm la prietenul meu
16.Sie schlagen das arme Kind, weil er gestohlen hat-Ei lovesc copilul sărac pentru că a furat
17.Er hatte nicht das Glück, eine gute Note zu nehmen-El nu avut norocul să ia o notă bună
18.Ich sah das Gesicht der Räuber-Am văzut fața hoțului
19.Das Feuerwehr kamm sofort ich es anrief-Pompierii au venit imediat ce i-am sunat
20.Heute morgen aß ich meinen Früstück nicht- Azi dimineață nu mi-am mâncat micul dejun
2.Wir packen heute ein, weil wir morgen umziehen-Noi împachetăm azi pentru că mâine ne mutăm
3.Er kann sich nicht entscheiden was er sich für sein Geburtstag wünscht-Nu se poate decide ce își dorește de ziua lui
4.Heute feiern wir sein Geburtstag- Azi sărbătorim ziua lui de naștere
5.Wir sollen unsere Feinde nicht hassen- Nu trebuie să ne urâm dușmanii
6.Mutter kocht heute gutte Suppe-Mama gătește azi supă bună
7.Der Lehrer hat die Teste korrigiert- Profesorul a corectat testele
8.Er läuft jeden Tag von Shcule bis zuhause-El aleargă în fiecare zi de la școală până acasă
9.Sie legen das buch auf die Bank, weil sie es nicht mehr brauchen-Ei pun cartea pe masă, pentru că nu mai au nevoie de ea
10.Die Bäume liegen dort in den Wald-Copacii stau(zac) acolo în pădure
11.Sie gehen mit die Eltern in den Urlaub mit- Ei merg cu părinții împreună în concediu
12.Otto nimmt sein kleinerer Bruder nicht mit- Otto nu-și ia fratele mai mic cu el
13.Sie müsen das Bank putzen, weil sie es gekriezelt haben-Ei trebuie să curețe banca, pentru că au mâzgalit-o
14.Die goldene Münze scheint stark-Moneda de aur strălucește puternic
15.Heute schlafe ich bei meiner Freund-Azi dorm la prietenul meu
16.Sie schlagen das arme Kind, weil er gestohlen hat-Ei lovesc copilul sărac pentru că a furat
17.Er hatte nicht das Glück, eine gute Note zu nehmen-El nu avut norocul să ia o notă bună
18.Ich sah das Gesicht der Räuber-Am văzut fața hoțului
19.Das Feuerwehr kamm sofort ich es anrief-Pompierii au venit imediat ce i-am sunat
20.Heute morgen aß ich meinen Früstück nicht- Azi dimineață nu mi-am mâncat micul dejun