RO Study
👤
Anonim
Anonim
19-01-2016
Biologie
a fost răspuns
igiena personala a unui copil murdar
Răspuns :
Arlin11
Arlin11
19-01-2016
nu se spăla pe dinți ,își bate joc ,și își face baie o dată pe săptămână,se spăla pe mâini duar dacă îi zice cineva ,și nu va respectă nici igienă părului nici a corpului.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
B) Dacă Mirela Rezolvă Zilnic Câte 5 Probleme, În 2 Zile Câte Probleme Rezolvă? Dar În 3 Zile?Varog Ajutatima Varog Dau Coroana
Completează Propozițiile De Mai Jos Cu Omonimele Date In Paranteza: Am Spart Doua(glob)..................... In Vacanța Am Cumpărat(glob).....................de
Dau Corona!!!!!!!!!
Fill In The Correct Word Derived From Rhe Words In Bracketsurgent Vă Rogdau Coroana
Te Rog Poți Sa Îmi Răspunzi La Întrebarea Care Miai Zis Ca Îmi Rapsnzu Mai Târziu Căci Am Mare Nevoie Acum Plss (blina)
Subliniazã Silabele Accentuate Ale Cuvibtelor,ursuleț,potrivit,calendar! URGENT VA ROOOG
Completați Cuvintele Cu Literele Care Lipsesc, Religie, Spune Adevărul, Ii Place Sa Ofere, Este Un Corect,
С5 5 41 62: 310 +35 10 45310 610+
Aduceți Argumente Ale Existenței Lui Dumnezeu 10 15 Rânduri
In Ce Volum De Apa Trebuie Sa Se Dizolve 25 G Sare De Puritate 80%pentru A Obtine O Solutie De Concentratie 10% (impuritatile Sunt Insolubile In Apa ). Densitat