RO Study
👤
Deeaemmadeea
Deeaemmadeea
19-01-2016
Limba română
a fost răspuns
Exercițiul 1 îmi trebuie urgent
Răspuns :
Uliana5didi8
Uliana5didi8
19-01-2016
misterios-tainic linistit-calm
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Fel De Unghiuri Sunt Sunt Unghiurile 1 Și 2. Alterne Interne Sau Alterene Externe?
Ma Poate Ajuta Cineva Sa Înțeleg Doar Aceste 2 Rânduri. Cu Ce Logica Am Rearanjat Termenii In Acesta Expresie Și Cum Am Voie Și In Ce Mod Sa Schimb Ordinea Term
10 Creioane, 30 De Caiete Și 70 De Rigle Costă Împreună 240 De Lei. 40 De CreRanc, 30 De Caiete Si 10 rigle Costă Împreună 150 De Lei. Cât Vor Costa Împreună Un
VA ROGG CAT MAI REPEDEE!! DAU COROANA!!!!!!
Fractia Subunitana Dindin Multimea { 1 Supra 2, 2 Supra 2, 3 Supra 2, 5 Supra 2}
Help Mee Please!!!!Multumesc Anticipat!
Puneți Paranteze Astfel Încât Egalitățile Sa Fie Adevărate: A)3,5+2,5×2=12b)1,2:0,2+0,4-1=1Va Rog Explicațimi Va Rog Frumos! Dau Coroană, Stele, Mulțumesc Și Pu
Reiau O Problemamia Veche Care S-a Sters Un Caine Alearga Dupa Un Iepure Care Se Afla Cu 40 De Sarituri Inaintea Cainelui.Cainele Face 7 Sarituri In Timp Ce Iep
DAU Coroana! 1. Subliniază Cu O Linie Predicatele. Dacă Textul Cuprinde Fraze, Desparte-le In Propozitii,Subliniază Cu Două Linii Substantivele Cu Functia De Su
Alegeți Dintre Urmatoarele Variante, Compusii Care Ard: A) Hârtia B) Creta C) Benzina D) Gazul Metan E) Apa