RO Study
👤
Danutica12
Danutica12
19-01-2016
Limba română
a fost răspuns
Exercitiul 2 ,va rog!!Coronita!!
Răspuns :
Pinguinulrino
Pinguinulrino
19-01-2016
Care exercitiu?
Nu vad nici un exercitiu 2!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Afla Valorile Necunoscutei:2.Rezolva Problema Cu Metoda Mersului Invers! Pls Dau Coroana Si Inima Ma Si Ambonez
Compara Modul In Care Se Realizau Casatoriile In Roma Antica Cu Modul In Care Se Realizeaza Ele Astazi. Scrie In Tabel Ceea Ce Ai Constat. Pls Helpp
Mama Este Substantiv Comun
14 Se Consideră Echilibrul: N2(g) + O2(g) = 2 NO (g) Cum Va Evolua Acest Echilibru În Următoarele Cazuri? a) Se Introduce N2? b) Se Introduce 02? c) Se Introduc
Cât E Un Decilitru???.
Selectează ,din Text ,câte 2 Cuvinte Care Conțin : Grupuri De Litere Grupuri De Sunetepovestea De Cezar Petrescu Pif Paf Puf
5 INTREBARI PE BAZA CARTII INOCENTII Va Rog Frumos
Calculaţi Ce Sume De Bani Au Ana, Lulian Și Diana Și Ce Obiecte Îți Pot Cumpăra Ei, Știind Că Ana Are În Portofel 3 Bancnote De 50 Lei, 4 Bancnote De 10 Lei, 2
Observă Balanțele Apoi Determină Masa Unei Portocale Și A Unui Pachet De Biscuiți.Plzzzz.dau Coroanaaaa....HELP Me.am Pozat Doar Desenul Pt.că Cerință Este Asta
Împreună Cu Cei 29 De Colegi Din Clasa Mea, Într-o Vară Am Fost În Tabără La Brașov. Rezolvă Toate Problemele De Mai Jos Și Vei Afla Câteva Dintre Peripețiile N