RO Study
👤
Andree5000
Andree5000
18-01-2016
Biologie
a fost răspuns
Care sunt tecile axonului neuronului.
Răspuns :
Andreea1navrea
Andreea1navrea
18-01-2016
Teaca de mielina, de schwann si Henle.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Să Mă Ajutați Vă Rog Mult
Va Rog Ajutați Mă Și Explicați Pentru Copii De 9-10 Ani
Read The Text Below. Use The Word Given In Capitals To Form A Word That Fits The Space. There Is An Example At The Beginning (0). Be Careful! Sometimes Vou Have
5 Un Turist Şi-a Propus Să Străbată Un Traseu Montan In Patru Zile. În Prima Zi Parcurge Un Sfert Din Drum. A Doua Zi, Parcurge A Treia Parte Din Rest. A Treia
Un Obiect Se Scumpește Cu 12%. După O Anumită Perioadă De Timp Prețul Obiectu-lui Scade Cu 25%. După Aceste Două Modificări De Pret, Prețului Obiectului Esteega
5 Menționează Funcția Sintactică A Cuvântului Scris Italicîn Fraza De Mai Jos.Despre Cine Ne-a Ținut Prezentarea, Despre El Am Discutat.
A3. Să Se Reprezinte Grafic Mulțimile: a) (-2, 2)×R; Rx{-3, 3]; Dx[-2, 2]; [-3, 3]x R; b) Rx[0, +): [0, +)xD; Rx (-0, 0]; (-00, 0]x Ri c) ([-2.-1] [1, 2])x R; R
Complete The Exchanges With Pjrases Below. Write In Your Notebook
Căutați În DEX Sensul Cuvintelor Petiție A Peti Și Pețitor. Descoperiti Ce Au În Comun Aceste Cuvinte Din Punctul De Vedere Al Sensului Identificând Cuvântul De
Redacteaza In 100-150 Cuv Rezumatul Povestiri ,,Iapa Lui Voda,, Referindu-va La Ambele Planuri Narative.