RO Study
👤
Sefy
Sefy
18-01-2016
Matematică
a fost răspuns
cat e radical din 9216
Răspuns :
Ipodolenco
Ipodolenco
18-01-2016
radicalul este
(2^10*3^2)=2^5*3=32*3=96
sper ca te-am ajutat
Answer Link
MiHaElA598
MiHaElA598
18-01-2016
radical din 9216 este 96
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Media Aritmetica A 5 Nr Este 3.6 Iar Media Aritmetica A Trei Dintre Ele Este 4.2 Atunci Media Aritmetica A Celorlalte Doua Este..............
Ce Cantitate De Alcool A Fost Arsa Pentru A Ridica Cu 50°C Temperatura Unei Cantitati De 10Kg De Apa Dintr-un Vas ? C= 4180J/KgKq= 23855 KJ/Kg
Suma A 3 Nr Este586.Daca Din Primul Nr Scadem 35,din Al Doilea 16 Si Din Al Treilea 34,cele Trei Nr Raman Egale.Care Sunt Aceste 3 Nr Egale .
Vreau Un Text Argumentativ In Care Sa Imi Conving Parintii Sa Ma Lase Sa Merg Intr-o Excursie In care Am Dorit De Mult Sa Merg.De Asemene Sa Existe Si Aspectele
Buna ! Am Nevoie Si Eu De O Compunere Descriptiva Despre O Apa Curgatoare...Trebuie Sa Evidentiez Frumusetile Acelei Ape.Multumesc Mult!
Cu-i I-a Dedicat Autorul Povestea "nicusor"? De Ce??????????
Va Rog Frumos Imi Spuneti Si Mie O Problema De 15 Randuri Cu Titlu Familia Mea Cu 5 Pred Verbale Si 5 Pred Nominale la Romana
Indicati Felul Predicatelor Din Al Treilea Enunt Din Textul Dat Si Aratati Prin Ce Se Exprima Acestea." In Celalalt Pat , Femeia Batrana Continua Sa Doara. Se F
Ma Puteti Ajuta Cu O Compunere Pentru My Penfriend Unde Sa Ii Adresez Intrebari
Va Rog Sa Imi Traduceti Si Mie Acest Text, Din Romana, In ENGLEZA:Draga Cristina,Acum Ma Aflu La Un Hotel Din Hawaii. Hotelul Este Foarte Frumos, Iar Oamenii Su