RO Study
👤
Marian67
Marian67
18-01-2016
Matematică
a fost răspuns
69:a=10rest6 cum pot sal aflu pe a
Răspuns :
Sanduleta
Sanduleta
18-01-2016
69:a=10,6
a=10,6x69
a=731,4
deci Solutia este:{731,4}
Answer Link
Laurentiudanuta
Laurentiudanuta
18-01-2016
Mai pe scurt te uiti ca 69\la ceva e 10 si ceva,inseamna ca deamu e 6,si ceva si am incercat 69\6,5=10 rest 6 sper ca te-am ajutat!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Asupra Unui Corp Cu Masa De 10 Kg Un Om Exercită Prin Intermediul Unei Frânghii O Forță Ce Deplasează Corpul Uniform Și Rectiliniu.Să Se Calculeze La Ce Forță E
Din 20 Kg De Portocale Se Obțin 12 L De Suc Din Câte Kilograme De Portocale Se Vor Obține 6 L De Suc.Ajutatima Repedd Raspunsul Trebuie Sa Fie Cu Puncte Puncte
Pe Planul Triunghiului ABC Se Ridica PerpendicularaAM, Cu AM=18 Cm.Stiind Ca AB=AC=30cm Si BC=36cm,aflati Distantele MB Si MD,unde D Este Mijlocul Lui (BC).
Pls! Dau Coroana! 35 De Puncte Și Corect
Alcatuieste Un Text De 6-8 Enunturi,intitulat O Intamplare Neobisnuita In Care Sa Folosesti Cat Mai Mult Cuvintele Sa Si S-a.
Hey Brainly.ro! I Was Wondering If You Could Help Me With The Homeworks I Don't Know How To Make The Page. Can You Please Tell Me How Do I Do It? I Will Give Yo
Calculează Pătratul Perfect Al Numărului A:a=105:7Plss, Dau Coroana Repede!!
Arătați Ce Se Întâmplă Cu Câtul Și Restul Unei Împărțiri În Fiecare Dintre Următoarele Situațiia)dacă Mărim Deîmpărțitul Cu O Unitateb)dacă Micșorăm Deîmpărțit
SUMA A TREI NUMERE ESTE 7887. PRIMII DOI TERMENI AU SUMA 4523 SI ULTIMII DOI TERMENI AU SUMA 4878
Ce Rol Are Însușirea Adjectivelor: Mare,negru,fioros?