RO Study
👤
Danika2
Danika2
18-01-2016
Limba română
a fost răspuns
de facut o invitatie catre dna invatatoare
Răspuns :
GiuliaGiulia45
GiuliaGiulia45
18-01-2016
Draga doamna invatatoare,
Cu ocazia zilei mele de nastere , va daruiesc aceasta invitatie si sper din inima sa veniti.
Ziua se va tine la ora 14:00 la Caminul Cultural din Comuna Cherelus.
Va astept cu drag!
Cu drag, (numele tau)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
. . $27 4. Prezentarea Unui Proiect Şi A Rezultatelor Acestuia 1. Observă Imaginea Care Prezintă Rezultatele unui Proiect. Prezintă Proiectul, Parcurgând etapel
20 Cheste Cuvintele. Exersează, Pe Liniatură, Cuvintele Date. Gheorghe
Treimea Numarului 27 La Puterea 333 Este: Va Rog Rezolvarea
Am Nevoie De Mesaje Împotriva Poluării Apelor! Mai Exact Pentru Ziua Internațională A Apei! Nu Am Voie Să Folosesc Cuvântul ,,nu "
Activitate Pe Grupe. Determinați Numărul Întreg X, Astfel Încât Următoarele Numere Să Fie Întregi: A) 7/x-2; B)10/3-x C) -1/2x-5 D) X+1/x-1 URGENTTT AM NEVOIE
Fie ABCDA'B'C'D' O Prismă Patrulateră Regulată Şi D^ Prime Cap A' * D = \{O\} Se Stie Că AB = 8 = Şi Măsura Unghiului Dintre Planele (OBC) Și (OB'C') Este A Dem
2 A Măsurați Segmentele AB Şi CD Din Figura De Mai Jos Și Scrieți Lungimea Fiecal A B C B Construiți Cu Ajutorul Riglei Gradate Două Segmente, EF Și GH, Congrue
1.Citiți Documentul Şi Răspundti Cerinţelor: ,,Pacea Mondială Nu Poate Fi Asigurată Fără A Face Eforturi Creatoare Proporţionale Cu Pericolele Care O Ameninţă.
4. Numărul Ab Cu A, B Cifre Nenule Are Proprietatea Că Ba + 8 (a + B) = 90 (2p) A) Numărul 24 Verifică Condițiile Problemei?
Punctele O,A,B, Aparțin Dreptei D Astfel Încât Distanța Dintre A Și O Este De 5 Cm,iar Distanța Între B Și O Este De 3 Cm. A)Realizați Un Desen Care Să Ilustrez