RO Study
👤
Loridana11
Loridana11
18-01-2016
Limba română
a fost răspuns
ajută-mă te rogg mult
Răspuns :
Marymunteanu30
Marymunteanu30
18-01-2016
ceasul-tic-tac
albina=bazz
castile=..........
reportofonul=aoleu
cocosul-cucurigu
bandajatul=vaii sau off
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Repondez Aux Questions Suivantes. Employez Les Mots Entre Parentheses. 1 ) Bois-tu Du Lait Au Matin? (une Tasse) 2) Manges-tu Des Legumes? (assez) 3) Voulez-vo
Indicati Propozitiile Completive Directe Din Frazele Urmatoare : 1.Uite Pe Cine Ai Asteptat Si Cine A Venit ! 2.N-ai Tinut Minte Ce Mi-ai Promis. 3.Te Rog Sa Ma
Raspundeti La Urmatoarele Intrebari:1)Cum Vi Se Pare In General Lumea Basmului? 2)Care Dintre Aspectele Specifice Acestei Lumi Vi Se Par Fascinate? 3) Prin Ce S
Ce Fel De Adjectiv Este Cuvantul ''curat''
Dar 2 Propoziții Cu "vin"
Toamna,dintr-un Stejar Cad Frunze Ingalbenite Timp De 4 Zile.In Fiecare Zi 'para' Cad De 6 Ori Mai Multe Frunze Decat In Ziua 'impara' Precedenta [de Exemplu,zi
Un Automobil A Parcurs O Distanta In Trei Zile, Astfel : In Prima Zi A Parcurs 25% Din Drum, In A Doua Zi 60 % Din Rest, Iar In Ultima Zi Restul De 36 Km. Care
Demonstrati In 10 - 15 Randuri Ca Pasa Hassan Este O Balada Culta va Rog Ajutatima Ca Imi Trebuie Urgent
Doresc Un Referat Despre Ion Luca Caragiale
Un Trunchi De Piramida Patrulatera Regulata ABCDA'B'C'D' Are Centrele Bazelor O , Respectiv O' . Se Stie Ca AA' Perpendicular Pe OA' , OA' = 6 Cm Si AO = 6√3. C