RO Study
👤
Cori101
Cori101
18-01-2016
Limba română
a fost răspuns
cine compune melodii?
Răspuns :
Аноним
Аноним
18-01-2016
Pai , dupa tine cine crezi ?
Eu cred ca
compozitorii
,
muzicienii
.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvaţi Ecuaţia 5x+2 +5x+1 -5x=145
Aș Vrea Sa Știu Dacă Exercițiul Acesta L-am Făcut Corect.De Asemenea, Aș Vrea Sa Întreb Daca Următoarele Sunt Complemente Sau Nu, In Funcție De Contextul Lor Di
Sa Se Afle 2 Nr Stiind Ca Suma Dintre Dublul Primului Nr Si Cel De-al Doilea Nr Este 26 Iar Suma Dintre Dublul Celui De-al. 2-lea Nr Si Primul 28
Ofer 100 De Puncte + Coroana!La Ce Editura Au Apărut Prima Data Poveștile 'Bunicul' Și 'Bunica' , Amândouă Scrise De Barbu Ștefănescu Delavrancea. Va Rog E Urge
Eroul Nostru Îndrăgește Multe Flori.Sa-i Propunem O Ghicitoare Prin Care Sa Descopere O Flote Parfumata Des Intalinita( Va Pun Poza Ca Me Lene Sa Scriu)
Fie Numerele: 12,03; 1,563; 32,421 Si 5,146. Pentru Fiecare Dintre Aceste Numere Scrie Rotunjirile La Cea Mai Apropiata: Unitate, Zecime, Sutime, Miime.
Ce Imagini Artistice Se Afla In Opera "Popa Tanda" -Ioan Slavici (cate 4 Exemple Pentru Fiecare Imagine) Si Ce Figuri De Stil Se Afla Tot In Opera "Popa Tanda"
Dau Coroana + 93 De Puncte Verbul A Turna La Modul Indicativ Timpul Perfectul Simplu Persoana A III-a Singular Va Rooooooogggg
Calculati 5 La 39 •5 : 5 La 37
Cuvinte Cu Inteles Opus Pentru:au Ridicat,venea,sfarsitul