RO Study
👤
Cori101
Cori101
18-01-2016
Limba română
a fost răspuns
vase speciale ptr bomboane
Răspuns :
Romanencoalina
Romanencoalina
18-01-2016
Adica cum se numesc aceste vase-,,bomboniere''
Answer Link
Ellahim97
Ellahim97
18-01-2016
boluri speciale pentru bomboane
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pe Rețeaua De Pătrățele De Mai Jos Desenează Trei Patrulatere Diferite Care Să Aibă Aria De 16 Unități A Exprimă Aria Lor În Unități B
Ariile Si Volumul Si Formulele Corpurilor Geometrice Am Nevoie De Rezolvari , Va Rog,( Sunt Ascultata Luni Si Am Nevoie Urgent )multumesc!
Textul Nu Am Cum Sa Il Pun Il Gasiti Pe Internet"Dumbrava Minunata" De Mihail SaldoveanuVă Rog!!!Dau Coroanaaa
1. Transformaţi În Minute:a) 1 Zi 5 Ore 47 Min:b) 2 Zile 3 Ore 11 Min;d) 7 Zile 21 Ore 1 Min; E) 4 Zile 4 Ore 4 Min:18. Calculaţi:a) 2 H 45 Min +7 H 15 Min:c) 3
Îmi Puteți Face Și Mie Vă Rog Frumos Un Desen Cu Niște Copii(să Fie Minim 6)care O Îmbrățișează Pe Doamna Învăţătoare? Dacă Îmi Place Desenul Dau Coroana
Am Si Eu Nevoie De Rezolvare Pentru Subpunctul L . Multumesc !
În Figura Alăturată Este Reprezentat Dreptunghiul ABCD, Cu M \in CD Punctul N Este Mijlocul Laturii BC, Cu DM = C N T Overline N Punctul Peste Mijlocul Segmentu
Am Si Eu Nevoie De Rez Acestui Ex. Multumesc
Dacă Ariile A Două Suprafețe De Teren Sunt A1=560 Ari Și A2=0,56 Ha,atunci Mai Mare Este A1
Îmi Puteți Face Și Mie Vă Rog Frumos Un Desen Cu Niște Copii(să Fie Minim 6)care O Îmbrățișează Pe Doamna Învăţătoare? Dacă Îmi Place Desenul Dau Coroana