RO Study
👤
Stoicacorina33
Stoicacorina33
18-01-2016
Limba română
a fost răspuns
O propoziție cu v-oi
Răspuns :
Ca888
Ca888
18-01-2016
v-oi duce si pe tine la cinema
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7. Prezintă, În 30 - 70 De Cuvinte, O Temă Comună Celor Două Texte Date, Valorificând Câte Un Element De Conţinut.Textul 2-Mihaela Simina, Din Copilăria Reginei
Scrieți Câte Doua Fracți Echivalente Cu Fracțiile:a.) 1×2/2+1---------------------1×2/2+1×2/2+1b.)1×5/2+3×5+4---------------------------2×4/3×3×4/2+1Vă Rog Tare
3. Mă Gândesc La Un Număr. Îl Măresc De 9 Ori, Rezultatul Il Micşorez Cu 16 Şi Apoi Il Impart La 2, Obţinând 10. La Ce Număr M-am Gândit?
O Strada Cu Sentimente De Ana Blandiana 1. Da Cate Un Titlu Fiecarei Parti Din Poezie. Atat Imi Trebuie Va Rog Repede!
3. Menţionează Două Moduri De Expunere Folosite În Fragmentul Citit. 4. Exemplifică Două Mijloace De Caracterizare A Per- Sonajului George.
Ocolul Informațiilor Din Tabel Înălțimea Vârfului Muntos Piatra Mică Este Un Număr Divizibil Cu 3 4 5 9
Cum Se Face Ridicarea La Putere?
B. 30 De Puncte Redactează Rezumatul Scris Al Textului De La Pagina 54. În Redactarea Rezumatului Tău, Vei Avea În Vedere: să respecți Toate Regulile De Elabora
27 Construiți Un Triunghi ABC Dreptunghic În A, Cu AB = 3 Cm Şi AC = 4 Cm. Fie D Si Lui B Față De A. Prin Măsurare, Stabiliți Dacă: Hml ACR) = M(ACR)
Rezumat De Aproximativ 13 Randuri Pentru Cartea ,,Dincolo De Nisipuri"