RO Study
👤
Pinc
Pinc
28-09-2014
Limba română
a fost răspuns
Cuvantul neasteptat are prefix su fix sau amandoua?
Răspuns :
Vasilecoroi
Vasilecoroi
28-09-2014
"ne" e prefix
"astept" e sufix
"at" tot e sufix
Answer Link
Printesandrada
Printesandrada
28-09-2014
Neasteptat = Format prin derivare de la cuvantul de baza (a) astepta + prefixul "ne" + sufixul "t"
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutati Maaaa Ex 7.....
Este Cineva Din Bistrița De 11 Ani Care A Mers La Oftalmolog (doctor De Ochi)? Puteți Să Îmi Spuneți Cum Este Cu Picăturile Alea Care Le Pune În Ochi? Că Am Să
Scrieți-mi Câmpiile, Dealurile, Râurile, Podișurile, Munții, Clima Și Lacurile Greciei. Adică Imi Trebuie Practic Relieful Greciei, Va Rog
Precizează Felul Pronumelor Din Următoarele Propoziții El Dumneaei Dânsa Ele Ei Ia Dumnealui Dânșii
1. Completează Tabelul Următor După Modelul Indicat: Ordinul La Care Se Face Cifra Din Dreapta Cifrei Fractia Zecimal Data aproximarea ordinului 41,897 sutimi 7
Bambusul Crește Câte 0,75 M Pe Zi. Acuma El Are Înălțimea De 0,65. Ce Înălțime Va Avea Bambusul Peste 5 Zile 25 Zile 1 An (365 Zile)?
.........................................
Cred Sunt Sinonimele Cuvintelor Stăruitor Stima Mormânt Muchie Și A Incuviinta
Desenați Un Triunghi Și Trasați Bisectoarea Unghiului A.va Rog Mult !am Nevoie Urgent!îmi Trebuie In 10 Min Sa O Postez Dau 16 P+ Coroana Va Rog!
Figuri Geometrice: Punct, Linie Dreaptă, Linie Frântă, Linie Curbă, Semidreaptă, Segment, Unghi 1. Notează Pozitia Dreptelor: