RO Study
👤
Silvia9
Silvia9
18-01-2016
Limba română
a fost răspuns
compunere în care să prezentam o padure
Răspuns :
Pisoias56
Pisoias56
18-01-2016
padurea:Padurea este un loc plin de viata.aici gasim multe vietuitoare care numesc padurea casa.Acestea numesc padurea casa sau spun,,ma duc acasa'' mai continui si tu ti-am facut-o scurta pentru ca credeam ca te grabesti
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutor! Comenteaza Proverbul: Cartea E Prietenul Care Nu Te Înşală Niciodata.
Cel Mai Mic Număr Natural Care Împărțit La 11 Da Restul Unu Este?
Rezultatul Calcului 2 Supra 7 Plus 5 Supra 7 Plus 10 Supra 7 Plus 15 Supra 7 Este:
15. Dați Înțeles Propozițiilor, Complectand Cu Subst PotriviteÎn ............ Se Aprind ......Prin ........ Au Înflorit.. ....... Alergau Pe............au So
Buna Seara, Am Nevoie De Raspunsuri La Exercitiile 3,4. (A/F + Rezolvare) Va Rog Sa Fie Corecte, Ofer 70 De Puncte! :) Multumesc.
Vreau Si Eu Ajutor Urgent Va Rog Cu Tema La Engleza O Propozitie La Prezentul Simplu,prezent Perfect Simplu,prezentul Perfect Continui(+,-.?)
Welcome Backto Be4 Complete The Questions, Then Answer Them. Write In Your Notebook.1. Are You From Spain? (X - Argentina) No, I'm Not. I'm From Argentina.2. Yo
Se Dau Numerele. A=22, B=35, C=13 Afla: A+b-c .b-c+a. A+c-b
T Make Up Fog Questions 1. Sou Like This Music, 2. He Lives In London 3. It Doesn't Eat Bread, In? 4. He Is Boring, 5. The Children Aren't Making amy Noyse
Argumentează Că Din Rândul Fiecărei Etnie Se Nasc Personalități, Explică De Ce E În Portant Ca Fiecare Și Și Păstreze Limba Și Cultura Proprie 4-5 Propoziții