RO Study
👤
El453
El453
18-01-2016
Limba română
a fost răspuns
Diferenta intre rezumat si povestire.
Răspuns :
Teodora1001
Teodora1001
18-01-2016
rezumatul presupune relatarea succinta a intamplarilor dintr un text (accentul cade pe actiune) . in povestire accentul cade pe detalii ,se dezvolta mult ideile care apar in rezumat (apare descrierea)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Uregent Va Rog!!! In Figum 12, ABCDA'B'C" D' Este O Prismă Dreaptă Cu Bazapātrat. Am Notat Cu I Latura Bazei, M Muchia Laterală, H Înălţimea,Aiat. Aria Laterală
71.După Ce Un Biciclist A Străbătut O Treime Din Drum,constată Că Mai Are De Parcurs 64 De Km. Află Lungimea Drumului.Am Devoie Urgent Și Am Nevoie Să Fie Repre
4. Cheia Democratiei. Completeaza Zimtisorii Cheii Cu Principiile Pe Care Se Bazeaza Demacratia In Ordinea Important Ei Lor:1. Egalitate In Fata Legii. 2. Part
Bifează Toate Condițiile Care Trebuie Să Fie Îndeplinite Simultan Pentru Ca Instanțele Unei Clase Elev Să Fie Immutable: a. Orice Declarare A Unui Obiect De T
8 Cubul Magic. Fiecare Grup Rezolvă Câte O Sarcină Din Cub. La Sfârşit Se Discută La Nivelul Clasei. A) Descrie-l Pe Leu, Folosind Substantive Însoțite De Adjec
Intr-o Progresie Geometrica, Suma Dintre Primul Termen Si Termenul Al Treilea Este Egala cu 15, Iar Suma Dintre Termenul Al Doilea Si Termenul Al Patrulea Este
Unei Împărțiri Este 4 Împărțitorul Se Micșorează De Trei Ori Ce Ar Trebui Să Se Întâmple Cu Deîmpărțitul Dacă Rezultă Același Cât
Alcătuiește Un Text Descriptiv Cu Titlul Primăvară La Fereastra " In Care Sa Introduci O Secvență Și O Emoție Argumentativa Și Una Narativa.plss Dau Coroana 150
În Perioada De Înmulțire Păsările…… Ela Ștințifice
Salutare Ma Puteti Ajuta Sa-mi Dati 5 Exemple De Autocamionete Cu Masa Utilă De 2,5 Tone Și Viteza Maximă 179 Km/h, Capabilă Să Urce O Pantă Maximă 12%.Multumes