RO Study
👤
Larisa81
Larisa81
17-01-2016
Matematică
a fost răspuns
cat este 11 supra 5 ×3 ??? Ajujtor va implor
Răspuns :
Andreisorin995
Andreisorin995
17-01-2016
Poi
[tex] \frac{1}{5} [/tex] * 3 =
[tex] \frac{33}{5} [/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ip: ▲ABC Isoscel: AB=AC=10 Cm ;BC= 12cm MB Perpendicular (ABC) ; MB= [tex]\frac{36}{5}[/tex] Cm Cl: A) D(M;AC) b) D(B; (MAC) ) c) sin [ Unghi ( MAC) ; (ABC)
Unele Gospodine Scutura Covoarele Inainte De A-le Curata.Prin Scuturarea O Parte Din Particulele De Praf Se Desprind De Suprafata Covorului.Cum Explici Asta?
2,2 g Substanta organica Necunoscuta,x, cu Masa Molara 44 Formeaza prin Ardere 6,6g CO2 si 3,6 G H2O. Am Nevoie De Formula Procentuala,bruta si Moleculara A Sub
Un Depozit Are De Trimis Pachete Cu Seminte Care , In Functie De Masa Lor Sunt De Doua Tipuri : De 20g Si De 25g . Determinati Cate Pachete Din Fiecare Tip Cont
Cine Ma Ajuta La Imaginarea Unei Copuneri De 15 Randuri in Care Sa-mi Imaginez O Intamplare Imaginara care Ar Pputea Avea Loc In Timpul Spre Polul Nord
(7x9-Xx5)-9:3=20.....................aflarea Termenului Necunoscut
Analizati Morfosintactic Substantivele In Cazul Genitiv Din Textele:,, E Cocostarcul Tainic In Lume Calator,Al Primaverii Dulce , Iubit Prevestitor ''( Vasile A
2,2 g Substanta organica Necunoscuta,x, cu Masa Molara 44 Formeaza prin Ardere 6,6g CO2 si 3,6 G H2O. Am Nevoie De Formula Procentuala,bruta si Moleculara A Sub
Buna!Imi Puteti Realiza Un Dialog Imaginar Intre Un Copil Si Un Extraterestru ?
(7x9-Xx5)-9:3=20.....................aflarea Termenului Necunoscut