RO Study
👤
Marce1
Marce1
17-01-2016
Limba română
a fost răspuns
vreau 2 propozitii cu codru si zarea
Răspuns :
Batoancamarinica
Batoancamarinica
17-01-2016
Ma uit in zare.
Mergem in codru.
Answer Link
Mihaelaoana4
Mihaelaoana4
17-01-2016
Codrul este inverzit.
In zare se zaresc florile colorate.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5 Si 6Dau Coroana Si 28 De Puncte.Materie Clasa A 10-a.Multumesc Anticipat.
Un Copil A Citit O Carte In 4 Zile. În Prima Zi A Citit Cu 40 De Pagini Mai Puțindecât 1/3 Din Numărul Paginilor. A Doua Zi A Citit 1/3 Din Rest, A Treia Zi A
18. Am Ales Un Număr, L-am Înmulțit Cu 5, La Rezultat Am Adunat 42, Suma Obţinută Am împărțit-o La 7, Iar Din Cât Am Scăzut 2 Obținând 18.La Ce Număr M-am Gân
Distanta Dintre Orasele A Si B Este De 75 Km. A) Un Biciclist Pleaca Din A Spre B Si Merge Cu Viteza Constanta. Simultan Cu Plecarea Biciclistului Un Automobil
"Ce Rezulta Din Aditia Acidului Bromhidric La Izobutena In Prezenta Peroxizilor?"
La O Ferma De Pasari Erau 23456 De Gaini Si 18516 Rate. Dintre Aceste Au Fost Trimise La Vinzare 11875 De Gaini Si 8900 De Rate. Cite Pasari Au Ramas La Ferma ?
Rezultatul Calcului 1+2+3+.....+60 Este:
Imi Face Si Mie Cineva Un Text De 60-100 Civinte Despre Afirmatia "pleci De La O Pasiune Si Iti Vei Gasi Drumul" ( Multumesc! )
Scrie Rezultatul Ca Fractie Ireductobila ,va Rog Frumos Sa Ma Ajutați, Urgenttt Dau Coroana Pana Astăzi
8) Un Produs S-a Scumpit Cu 10% Din Pretul Pe Care L-a Arat Initial Dupa Un Timp Produsul S-a Scumpit Din Nou In 10% Din Nou ajungand Să Coste 133100 Lei. Calcu