RO Study
👤
Anonim
Anonim
17-01-2016
Limba română
a fost răspuns
exercitile 5,6,7 plizz dau coronita
Răspuns :
Edinaevelin
Edinaevelin
17-01-2016
Exercitiul 5 deschise conjugarea a 3 a, pareu conjugarea a 2a si devenisera conjugarea a 4a. Sper ca te-am ajutat.
:)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Ce F Derivat De (x-1)(x-2)(x-3)(x-4)=0?
Va Rog As Vrea Si Eu Povestire Pe Scurt A Lecturii Marinimie Si Morala Acesteia De Mircea Santimbreanu Va Multumesc
Integreaza Figurile De Stil ( Plasa Curata, O Floare Roz, O Floare Alba, O Floare Galbena, O Piatra Ca De Cristal , ) De La Exercitiul Anterior Intr-o Compuner
Scrie Cu Cifre Arabe Rezultatul Calcului: IV+XL+CD+L+M= Ajutorr....!
Stiind Ca Rezervati Cheile Turenilor Are O Supafata De 25 De Hectare Si Ca In Acest Areal Exista Peste 20 De Pesteri Si Grote Calculati Cate Astfel De Elemente
Imi Puteti Si Mie Va Rog Sa-mi Spuneti Ideeile Principale Din Ispravile Lui Pacala De Petre Dulfu
Cum Se Mai Numeste Acea Persoana Care Adora Cartile? (gasiti Un Alt Termen In Afara De Tocilar..)
Buna As Vrea Rezolvarea De La Exercitiul Din Poza
Afla Toate Numerele Naturale De 4 Cifre ,stiind Ca Fiecare Are Cifrele Distincte Scrie Crescator,iar Suma Cifrelor Este 18.
Calculati |a|, Unde A=(-1) La Puterea N+1 × (-8) La Puterea 20 ÷(-16) La Puterea 15-(-1) La Puterea N ×(-27) La Puterea 10 ÷ (-81) La Puterea 7, N Aparține N