RO Study
👤
Silmitan
Silmitan
17-01-2016
Chimie
a fost răspuns
o problema cu un metal+clor
Răspuns :
Puia68
Puia68
17-01-2016
2Fe +3CL2=2FeCl3
Cu+Cl2= CuCl2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Caracterele Generale Ale Amfibienilor?
Dau Coroana!!!!!! .Scrie Pe O Coloană Subiectele Şi Pe Cealaltă Coloana Predicalele Si Pe Cealaltă Coloană Predicatele Din Textul De Mai Jos.La Ora Zece, Cipi C
Jenny And Peggy . . . Their Brother.( Not/ To Help ) 2) When . . . You . . . This Wonderful Skirt?(to Design) 3) . . . You . . . Your Anunt Last Week.(to Phone)
AJUTOR VA ROG! Înmulțirea Parameciului Se Realizeaza Prin: a) Spori b) Conjugare c) Gameti d) Inmugurire
Dati Niste Idei ! Realizati O Comparatie Intre Potentialul Turistic Si Tipurile De Turism Din Europa Si America De Nord. Vreau Niste Idei Cu Ce Ar Trebui Sa Pun
Scrieți Un Algoritm În C++ Care Să Afișeze Toți Divizorii Comuni A Două Numere A Și B Citite De La Tastatură
Eu Am 5 Ani , Iar Mama Mea Are 26 Ani .Peste Câți Ani Vârsta Mea Va Fi De 4 Ori Mai Mică Decât Vârsta Mamei? ( Rezolvare Metoda Grafica)
În Martie 1572 Ion Vodă A Fost Instalat În Scaunul Domnesc Cu Sprijinul Astilor Otomane Adevărat Sau Fals ?
Cum Faci Un Caine Sa Se Inteleaga Cu Un Papagal?
4. Precizează Functia Sintactică A Cuvintelor Subliniate, Menționând Partea De Vorbire Prin Carese Exprimă: Legenda Spune Că Goul A Fost Inventat In China Antic