RO Study
👤
Cucerdeanualex
Cucerdeanualex
17-01-2016
Chimie
a fost răspuns
A=24 p=12 e=? n=? Z=?
Răspuns :
Alida123
Alida123
17-01-2016
Electroni= 12 Neutroni=12 Numarul atomic z =12
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mama este Cu 24 De Ani Mai Mare Decat Fiul Sau.Peste 7 Ani , Varsta Mamei Va Fi De 4 Ori Mai Mare Decat Varsta Fiului.Determinati Varsta Mamei Si Varsta Fiului
Într-un Laborator De Informatică Sunt 3 Mese fiecare Cu 4 Scaune. La Fiecare Masă Stau Întotdeauna Cel Puţin Un Băiat Şi Cel puţin O Fată, Dar Nu Doi Băieţi Şi
Cum Vi S-a Parut Examenu? Mie Nu Extraordinar De Greu Dar Multe De Explicat :))
Ceea Ce Ma Jeneaza Este Dificultatea Rasfoirii.Care Este Propozitia Subordonata ?
Diferenta Dintre Un Numar Necunoscut Si 0,(3) Este Egala Cu 0,(6) Din Suma Intre Acelasi Numar Necunoscut Si 0,(3) .Determinati Numarul Necunoscut.
La Evaluarea Nationala Ca Sinonim Pentru "cer", L-am Dat Pe "propun". Stiu Ca Nu Este Cel Mai Bun , Insa Nu Mi-a Venit Nimic Altceva In Minte... Am Avut Un Laps
Aratati Ca Mijloacele Laturilor Unui Triunghi Si Piciorul Unei Inaltimi Sunt Varfurile Unui Trapez Isoscel.
Un Calator A Parcurs Un Drum In 3 Zile Astfel: In Prima Zi [tex] \frac{1}{3} [/tex] Din Drum, A Doua Zi O Jumatate Din Rest, Iar In A 3 Zi Restul De 20 Km.a)cit
AJUTORR NU STIU DACA AM FACUT CORECT:Trebuia Sa Transcriu 2 Prop. Subordonatoare Din Textul Urmator: Cand Sunt Scrise Bine, Romanele Constituie In Sine Povesti
Cate Capitale Are Africa? 2 Sau 3, Nu Sunt Sigura....