RO Study
👤
Bibi263
Bibi263
16-01-2016
Matematică
a fost răspuns
cat fac -(3)la puterea 4?
Răspuns :
AlexandruAKAlex
AlexandruAKAlex
16-01-2016
-81. Sper ca am fost de ajutor
Answer Link
Ciprianttt
Ciprianttt
16-01-2016
(-3)*(-3)*(-3)*(-3)=9*9=81 ( -3ori minus trei da plus 9 / plas 9 ori plus 9 egal81
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. În Figura Alăturată Sunt Reprezentate Punctele Coliniare A, B, C, D Şi E Astfel Încât Punctul B Este Mijlocul Segmentului AD, Iar Punctul C Este Mijlocul Seg
Matematică. Clasa A VIII-a Activităţi De Învăţare PE Intelegere * Umuloy In Bere 1. În Tabelul Următor Am Notat Cu I, R, Ab, D, A Şi Latura Unui Cub, Raza Cercu
XIV.4.154 Completează Steluţele, Folosind Numerele De La 1 La 10 O Singură Dată, Astfel Încât Uma Numerelor De Pe Laturile Triunghiurilor Mici Să Fie 28. 2 1 3
Fă Un Text Cu Numele Vine Paștele Dau Coroană
Afla Numarul Natural Stiind Ca Jumatatea Lui Este Cu 30 Mai Mare Decat Sfertul Lui.
Extrage Toate Figurile De Stil
Avem De Făcut O Căsuță Pentru Păsări.Ce Mai Pot Picta Pe Ea?
Graficul De Mai Jos Arata Timpul Petrecut In Luna Martie De Biologii Marini De La Un Institut In Cercetarea Delfinilor Și A Caracatițelor
Teste De Evaluare Nationala Clasa A IV-a 15. Citeşte Cu Atenție Începutul Dat! Am Ajuns Cu Bine Acasă, Împreună Cu Porcusorul Meu. Voi Toți Ați Fost Drăguți Cu
Suma A Doua Numere Întregi Este -4, Iar Diferența Este -14. Aflați Cele Două Numere