RO Study
👤
Meluae
Meluae
16-01-2016
Limba română
a fost răspuns
Vreu si eu 6 propoziti cu verbe la viitor
Răspuns :
Qhx
Qhx
16-01-2016
o SA CANT
o SA DANSEZ
vOI MERGE LA FILM
Voi juca golf
Ma voi duce la inot
M,a voi schimba dupa ceremonie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna! Imi Poate Da Cineva Textul ,,Floarea Lacrimilor" De Emil Garleanu? Textul,NU Povestirea Sau Rezumatul! Multumesc
1. Aflați Ultima Cifră A Nr. A= 2 La Puterea 2013 × 5 La Puterea 2014 + 7 La Puterea 5 2. Arătați Ca Numărul 25 La Puterea 2013 Este Pătrat Perfect.
In Timpul Unei Expiratii Normale: a)muschii Intercostali Se Contracta b)diafragma Se Contracta c)presiunea Intrapulmonara Creste d) Volumul Pulmonar Creste
Insusirile Personajelor Di Cinci Paini
Imagineaza-ti ca Esti O Camila in desert Si Ai Asistat La Intamplarea Nefericita A Avionului. Povesteste din Perspectiva Camilei ! Intro Zi Dogoritoare ,
În Trei Vase Erau 248 L Vin . Dacă S-ar Vinde Din Primul 25 L ,din Aldoilea 13 L Şi Al Treilea 102 L ,în Al Doilea Vas Ar Rămâne Dublul Cantităţii Ramase În Pri
Pentru A Confectiona 12 Uniforme Pt Fetesi 20 Pt Baieti,s-au Folosit 84m. De Stofa.Pentru 6 Uniformed Fete Se Folosestetot Atat Materialcat Pt 4 Uniformebaieti.
Pentru protectia Parcului Administratia Lucreaza Cu 13 Rangeri Sunt Delimitate Zonele De Campare Au Fost Am Plasate Panouri De Informare Stiind Ca Suprafata Pa
Fuctia Sintactica A A AVEA Un Animal De Companie Este O RESPONSABILITATE
1. Aflați Ultima Cifră A Nr. A= 2 La Puterea 2013 × 5 La Puterea 2014 + 7 La Puterea 5 2. Arătați Ca Numărul 25 La Puterea 2013 Este Pătrat Perfect.