RO Study
👤
Popmarian2
Popmarian2
16-01-2016
Matematică
a fost răspuns
care este formula lui Pitagora
Răspuns :
Coco81
Coco81
16-01-2016
suma patratelor catetelor este egala cu patratul ipotenuzei
a la 2 +b la 2 =c la 2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
DORESC SI EU SA MA AJUTATI CU O URARE PTR DNA INVATATOARE DE SFARSIT DE CLASA A4-a Multumes Anticipat
(3-√2)²+(3+√2)²-3(3-√2)(3+√2)
Fie Functia F:R-R , (a-1)x+3a+1 Aflati A€R Pentru Care Graficul Functiei Contine Punctul A(a;4) ;;;; Pentru A=-3 Reprezentati Grafic Functia
Poate Cineva Sa Imi Faca O Compunere In Care Sa Aduci Argumente De Ce Ai Vrea Sa Vizionezi Spiderman ? Mercii Anticipat
Daca La Catul Impartiriunui Numar Natural La 5se Adauga 2 Se Obtine 12 . Care Este Deinpartitul?
Analizeaza Predicatele A Adus,veti Merge,vorbesc Imi Trebue Exprimat Prin,numarul Si Persoana
Se Considera Punctele A,B Si C Astfel Incat AB = 2i + J Si BC = I - J .Calculati Lungimea Vectorului AC
Analizatit Toate Predicatele Din Fragmentul: "Cealalta,puica, Era Grasa Si Murdara. Nici Una,nici Alta Nu Puteau Seduce Un Adolescent. Aceasta , Nimeni N-o Pute
Suma A Trei Numere Este 695.Diferenta Dinte Primul Numar Si Al Doilea Este 256,iar Diferenta Dintre Primul Si Al Treilea Este De 192.Aflati Cele Tre Numere
Masoara 4l De Apa Avand Un Vas De 3 Litri Unul De 5 Litri Si Unul De 10 Litri Si O Sursa De Apa .cate Masuri Sunt Necesare