RO Study
👤
Furie
Furie
16-01-2016
Limba română
a fost răspuns
cum se alinta cuvantul fereastra
e pentru sora mea
Răspuns :
ValeriA12334
ValeriA12334
16-01-2016
ferestruica ar putea fi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie Urgent Ajutați-mă Va Rrog
Realizați Un Interviu Pe Care Sa Vi-l Acorde O Personalitatepe Care Voi O Îndrăgiți. Ajutor Un Răspuns Cat Mai Rapid Dau Coroană .
18. A) Mă Gândesc La Un Număr, Îl Micşorez Cu 1 347, Apoi Îl Măresccu Dublul Numărului 1 324 Şi Obțin Răsturnatul Numărului 6 249.La Ce Număr M-am Gândit?b)Afla
Distanța Dintre Doi Stâlpi Alăturată Este De 23 M Află Ce Distanță Este Între Al Șaselea Și Al 10 Lea Stâlp
Remember The Story. Put The Sentences In Order. Zelda Finds A Poem. Lucy And Ben Close The Door Of The Rocket. Ben's Grandpa And A Police Officer Arrive. Lucy A
Precizati Functiile Sintactice Din Propozitia Urmatoare: Cel De-al Doilea Frate Al Meu Era Poetul Familiei.
2 Răspunde În Scris La Întrebări.a) Cine Este Autorul Textului Heidi, Fetiţa Munţilor?b) Câte Alineate Are Textul?3 Alege Variantele Corecte. Transcrie, Din Tex
Scrie Trei Însuşiri Ale Tale, Ca Persoană Căreia Îi Place Să Descopere Lucruri Noiitatea 10 = Comunicare În Limba Română - Caietul Elevului ........
...să Continui Textul Cu Începutul Dat Cu Încă4 Propoziţii:Resursele Naturale Sunt Epuizabile, Adică Se Vortermina Cândva. Pentru A Le Păstra, Trebuie Să..VA RO
Rezumat Capitolul 2 Toporișca