👤
a fost răspuns

Traducere, va rog mult.

Telecomanda minune

Uneori inventatorii sunt oameni serioși, cu capul pe umeri. Alteori vorbim despre mici genii care inventează lucruri trăsnite, dar care ar putea fi utile în viață.
  Mi-am permis să inventez și eu ceva în mintea mea. Invenția mea ar fi o telecomandă minune, o telecomandă a vieții. Cu aceasta noi am putea să punem stop unor momente din viață, să ne întoarcem în trecut sau să mergem în viitor. Un alt lucru interesant este acela că fiecare ar putea să sară peste momentele grele din viața sa doar cu apăsarea unui buton. O invenție folositoare ar zice unii,nu? Dar totuși este o invenție trăsnită care nu cred că ar putea fi creată.
  Invențiile imaginate de oameni sunt foarte interesante. Cred că această telecomandă ar fi foarte utilă oricui și ne-ar ajuta să trecem mai ușor prin etapele vieții. Telecomanda,în mintea mea,are patru butoane care valorează foarte mult,care schimbă multe lucruri. Este o telecomandă în formă de dreptunghi,de culoare neagră și cu butoanele albastre. Seamănă cu o telecomandă normală,nu? Dar nu este normală, este cu totul specială.
  Deși este doar o invenție imaginară,eu cred că dacă s-ar putea crea ar fi o invenție foarte utilă. Cine nu şi-ar dori o așa telecomandă?

Răspuns :

The Wonder Remote

Sometimes inventors are serious, level-headed people. But sometimes they are little geniuses who invent crazy things that could turn out to be useful in life. 

I dared invent something in my mind. My invention would be a Wonder Remote, a remote control for life. With it we could pause some moments in life, go back into the past or travel into the future. Another interesting feature is that we could each skip the tough moments in life just by clicking a button. Some people would say this was a useful invention, don't you think? Nevertheless, it's just a crazy invention that I think could never be created. 

The inventions people imagine are very interesting. I think anyone would find this remote very useful and it would help us go through different stages of our lives more easily. In my mind, the remote has four valuable buttons, that can change many things. It's a black rectangular remote with blue buttons. It looks just like a regular remote, doesn't it? But it's not regular, it's very special. Although it's just an imaginary invention, I believe that if we could create it, this would be a very useful invention. Who wouldn't want to own such a remote?