RO Study
👤
Cccc3
Cccc3
14-01-2016
Religie
a fost răspuns
Cine l-a creat pe Dumnezeu???
Răspuns :
VictoriaK
VictoriaK
14-01-2016
Dumnezeu nu a fost creat.El a fost dintotdeauna!!!
Answer Link
Strumfiu
Strumfiu
14-01-2016
Asta este o intrebare la care nimeni nu iti va putea da un raspuns concret. Tocmai pe acest lucru se bazeaza crestinismul "crede si nu cerceta"
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Rezumat Scurt La Textul Moartea Lui Fulger Plsssss Dau Coroana Si Puncte Free!cat De Repede
Pe Multimea R Se Defineste Legea De Compozitie X*y=-xy+2x+2y-2. Multimea Valorilor Lui A E R Pentru Care X*a=a*x=a Este...
Se Consideră Algoritmul Alăturat, Descris În Pseudocod. Scrieţi Succesiunea De Caractere Pe Care Le Va Afişa algoritmul Dacă Se Citesc, În Aceasta Ordine, Valor
Buna, Ma Ajutati Va Rog.. Suma Tuturor Lungimilor Laturilor Patratelor Din Figura Alaturata Este 4m. Lungimea Laturii Celui Mai Mare Patrat Este Egala Cu..... R
Am Nevoie De Asta In Maxim O Ora
2. Incercuieşte Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect. În Enunţul Parcă-i Gata Să Dea O Petrecere Uriaşă. Cuvântul Subliniat Este sinonim Cu: a) Înaltă; b)
Am Nevoie De Un Exemplu De O Pagina De Jurnal Dintr-o Vacanța?!
26 în Mexic, Pentru Protejarea Mediului S-a Adoptat O Lege Prin Care Fiecare mașină Poate Circula Doar 6 Zile Din Cele 7 Ale Săptămânii. Care Este Cel Mai mic
Rezolvati In Multimea Numerelor Reale Ecuatia Log2 (x-6)= 6- Log2 (x+6)
Vă Rog Ajutați-mă Rapid