RO Study
👤
Anonim
Anonim
14-01-2016
Limba română
a fost răspuns
o poiezie inspirata sarbatorilor de iarna
Răspuns :
Deliamitocaru
Deliamitocaru
14-01-2016
Iarna
Totul iarna este falnic
Vad acum scumpul Craciun
Vine cu frigul psalmic
Si cu vantul cel nebun.
De craciun totu-i magie
Totu-i alb si minunat !
Speranta Sa este vie !
Bradul cu de toate-i incarcat !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cei 27 De Elevi Ai Clasei A VI-a Au Facut O Vizita In Oraselul Cunoasterii.Afla Cati Baieti Si Cate Fete Sunt In Clasaa Daca Numarul Baietilor Reprezinta 80% Di
Prezentati Intr-un Desen Cite O Situatie Concreta Unde Asupra Unui Corp Actioneaza :o Singura Forta ,doua Forte,trei Forte Si Patru Forte .Indicati In Desen Vec
Cum Sa Decompui (35*100)+(43*100)+9
Ex Trei Car Rog Este Urgent
Ionel Si Petrica Au Sume Egale De Bani. Ionel A Cheltuit Doua Treimi Din Auma Sa Iar Petricaa Chieltuit Patru Cincimi Din Suma Sa Stiind Ca Ione A Ramas Cu 12 L
Asociază Fiecare Element Din Coloana A Cu Elementele Corespunzătoare Din Coloanele B : Cetate, Țepeș, Marfa. A Substantive Comune, Substantive Proprii, B Târgo
Intr-un Acvariu In Forma De Paralelipiped Dreptunghic Cu Dimensiunile L=100 Cm , L=48 Cm , H=60 Cm Se Pun 240l De Apa . a Arata Ca In Acvariu Se Pot Pune 288l D
Va Rog Sa Imi Raspundeti , Dau Coroana- O Scrisoare Pierduta - I. L. Caragiale: Personaje: Spatiu: Timp: O Expresie: Acțiunea: Ce Te-a Impresionat: Dau Coroana
Ajutați-mă Va Rog, Rapid Dacă Se Poate
Help!!!Dau Funda Va Rog Sa Imi Faceti Si Desenul.Dau Multe Puncte!!!!!! Daca Trapezul ABCD,cu AB║CD, Este Inscris Intr Un Cerc De Raza 17 Cm,[AB] Este Diametru