RO Study
👤
Anonim
Anonim
14-01-2016
Ed. tehnologică
a fost răspuns
cum se face o barca?
Răspuns :
Chokotoff2
Chokotoff2
18-01-2016
din lemn............
Answer Link
Cotomin
Cotomin
18-01-2016
O barca se face din un lemn si un stâlp pentru panza si o carma.sper ca ti-am fost de ajutor si mult noroc
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dacă 3x-1=14, Atunci Numărul Natural X Este Egal Cu: A)2 B)5 C)3 D)7îl Am Ca Tema !!! Ajutor
Scrie Numerele 41, 57, 33, 75 Ca Sumă De Doi Termeni
La O Întâlnire A Clubului De Lectură Din Care Faci Parte Discutați Despre Diferitele semnificații Ale Romanului Copiii Căpitanului Grant De Jules Verne. Redacte
Suma A Doua Numere Este Egala Cu 36. Stiind Ca Unul Din Ele Este Cu 4 Mai Mic Decat Celalat, Calculeaza Produsul Celor Doua Numere.
In Triunghiul ABC Cu AD Si BE Inaltimi(D Apartine De BE,E Apartine De AC) AC=0,12m,BC=150mm,AD=8cm Aflati Lungimea Lui BE Si Aria Triunghiului ABC(transformati
Mentionati Doua Aspecte Ale Dezvoltarii Durabile!
Р (10) -8 3 Dacă Desenul Zintă Desenul Este Reprezentarea Grafică A Numărului 197, Aflați Ce Număr Reprezinta Desenul. |__p__|,|__p__|,|__p__|,|__p__| (sunt Seg
Fie N Un Număr Natural Astfel Încât 13n +8 Dă Restul 13 La Împărțirea Cu 80, Iar 8n + 5 Dă Restul 5 La Împărțirea Cu 50. Determinaţi Ultimele Două Cifre Ale Lui
Pentru Numerele Naturale 10 Și 15 Determinați: A) Cel Mai Mare Divizor Comun B) Cel Mai Mic Multiplu Comun
Construiește Scurt Propozitii In Care Complementul De Scop Determin: A) Un Verb Predictiv B) O Locațiune Verbală C) O Interjucție Predicativă .va Rog Ajutați-mă