RO Study
👤
Oxanagavriliuc
Oxanagavriliuc
14-01-2016
Limba română
a fost răspuns
regula la functia sintactica
Răspuns :
Iolandacroitor
Iolandacroitor
14-01-2016
Functia sintactica reprezinta partea de propozitie a unui cuvant dintr-o anumita propozitie. exempu:subiec, predicat, atribut...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Doi Baieti Au Împreuna 28de Ani .Peste Câti Ani Vor Avea 80?
Bunici Mei Au Cules Dovlecei Daca Bunicul I Ar Da Bunicutei 5 Dovlecei Culesi De El Bunica Ar Avea 40 Iar Bunicul Ar Ramane Cu 48 Afla Cati Dovlecei A C
Problema 3 DAU COROANA
Care E Cea Mai Apropiată Planeta De Mercur?
Puneti Urmatoarele Propozitii La Past Continous Si Past Simple : Was Margaret At Work Today ? No,she ...(not /go )to Wark .She Was Ill. How Fast ....(you /drive
1.Transformati In Kilograme; 4,7 T = 0,03 Q 27,3 Hg. 2) Transformati In Grame : 0,0008t= 450kg= 0,0000 Kg= Va Rog , Repede.
A Toi,maintenant.Reponds A Ces Questions.Utilise A Chaque Fois D'abord,emsuite,apres,enfin. -Qu'est-ce Que Tu Fais Aujourd'hui? -Où Vas-tu,samedi? -Et Dimanche,
Sa Se Calculeze Probabilitatea Ca Alegand Un Numar Natural De Doua Cifre Acesta Sa Fie Cub Perfect
Diferenta A Doua Nr Este 438. Aflati Aceste Nrv Stiind Ca 2,25% Din Primul Nr Este Egal Cu 8,(3)% Din Al Doilea
Un Interviu Cu Actorul Meu Preferat In Limba Engleza . Actorul Meu Preferat Este Jhony Deep