RO Study
👤
Niver
Niver
14-01-2016
Limba română
a fost răspuns
5 propoziții despre animale
Răspuns :
Codrucity
Codrucity
14-01-2016
La stana din vale ,bunicul detine cele mai multe
oi.
Cireada de
vaci
se afla departe de sat.,
Cainele are o cusca de culoare galbena.
C
alul
si-a rupt un picior si nu mai poate fi de ajutor.
Trasura cu
boi
a unchiului
a gresit drumul spre casa.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Cercul C(O;r), Coardele AB=6 Cm Si CD=12 Cm Nu Au Puncte Comune Si Sunt Situate La Distanta De 6 Cm, Respectiv 3 Cm, De Centru Cercului. Demonstrati Ca Unghi
Care Este Memoria Care Permite Doar Citirea Datelor ? Repedeeeeeee Plsss Dau Coroana Este Urgent
Va Dau Coroana Numai Ajutați-mă
Vrei Sa Stii La Ce Număr A Învățat Martinel Sa Numere?aduna Cel Mai Mic Numar Formatbdun Cinci Cifre Diferite Cu Răsturnatul Saua.55.435b.53.435c.43.201d.54.435
Va Rog Ajutați-mă Sa Rezolv La Matematica
5 Pixuri Si 3 Creioane Costa 26 De Lei, Iar 8 Pixuri Si 3 Creioane Costa 38 De Lei Cat Costa Un Pix ?dar Un Creion ?
Report The Following: 1. Ann Said: "I Have Already Laid The Table" 2. She Said: "I Had Chopped All The Vegetables By 5 O'clock 3. My Friend Said: "Have You Made
Masura Unghiului Format De Doua Drepte Paralele Este Egala Cu ………………………………….. imi Trebuie Urgent Pls
3 Listen To Two Friends Talking About Luke Miller's Family. Write Thenames Of The Family Members In The Spaces.repede Va Rog, Dau Coroana
6. Calculeaza: A) V12+V75; B) V162-V200; C) V125+V45-8V5; D) V216+V96-V600. Ajutați-mă Vă Rog. Mulțumesc