RO Study
👤
Oachii
Oachii
14-01-2016
Matematică
a fost răspuns
Compuneti o problema dupa ecercitiul( a+a×b ) : c
Răspuns :
Juddy1
Juddy1
14-01-2016
Florin primeste de la tatal lui 4 bomboane,iar de la mama lui de doua ori mai mult. El le imparte egal cu cei doi verisori ai lui. Cate bomboane are fiecare copil?
Rezolvare: (4+4x2) :3= (4+8): 3= 12:3= 4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Colorează Cuvântul Care Se Ascunde În Fiecare Rând Scrie L Cu Litere De Mână Lângă Imaginea Corespunzătoare
5You Aren't In The Classroom.Look At The Pictures And The Times. Say And Guess.I Am Here At Quarter To Eleven.You Are In The Gym!9:001:302:4510:45Revision Of Ti
Asociază Fiecare Dintre Desenele A Și B Cu Unul Dintre Desenele De La 1 2 3 Sau 4 Pentru A Obține Un Desen Simetric Completează Casetele Libere Va Rog Frumos Sa
17. A) Construiți Un Unghi Alungit AOB.b) De Aceeaşi Parte A Dreptei AB, Fixaţi Punctele C Şi D, Astfel Încât KAOC = 65° ȘiKAOD115°.c) Măsurați Cu Raportorul Un
Vă Rog Ajutați-mă Cu Rezolvările De La Variante Scrise Pe Caiet
Un Număr Este Cu 17 Mai Mic Decât Diferența Numerelor 100 Şi 43. Află Numărul, Apoicalculează Dublul Său.***2Din Cei 200 M De Material Se Folosesc 45 M Pentru C
Hrceas 'tà, Das 'tatul Este In RegulaAm Plecat Spre Casă In Cântați Deceea Ce Am Reazutte Las Acum Tre-la CulcarelАпаbuie SămergRedaktează A Pagina Dejurnal De
4 Grupează Fiecare Propoziție Din Dialogul De La Rubrica Pentru Început În Funcție De Criteriile De Mai Jos:comunică O Informație Despre O Stare De Lucruri;• Ce
Imaginează Ți Că Ești Curcanul În Care Călătorește În El Formulează Trei Patru Enunțuri Din Care Să Reiasă Sfaturile Pe Care I Le Ai Da Băiatului Pentru A Putea
3 Versuri Cu Monorima