RO Study
👤
Anonim
Anonim
14-01-2016
Limba română
a fost răspuns
o propozitiecu cu sore
Răspuns :
Paticut
Paticut
14-01-2016
soarele straluceste pe cerull azuriu
Answer Link
Zaitralucacatal
Zaitralucacatal
14-01-2016
Soarele vesel , se strecoara printre ramurile copacului
sau
Astazi soarele inveseleste chiar si omul posomorat .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Consideră Triunghiul ABC. Cu BAC = 120° Iar Semidreapta AM Este Bisectoarea =1. Unghiului BAC. ME BC. Demonstrati Că AM + AM AB AC
Scrieti Un Jurnal In Care Relatati O Zi Trista Si Trebuie Sa Explicati. Va Rogg
Află Cât Cântărește O Portocală Apoi Desenează Pe A Doua Balanță Atâta Portocale Câte Nevoie Pentru A Echilibra Greutățile
Vă Rog !!! Dau Coroana !!!
Un Corp Cu Masa M1=800g Este Suspendat De Un Fir Inextensibil Intins Si De Lungime L=1,6m.Dupa Ce Corpului Cu Masa 1 I Se Imprima O Viteza Initiala Verticala In
2. În Vederea Participării La Concurs, Elevii Din Școala Noastră Au Rezolvat 15 245 De Probleme.S-au Rezolvat Aproximativ:a) 15 200 Problemeb) 15 300 Probleme C
18. Media Aritmetică A Două Numere Este 15. Află Numerele Dacă Unul Împărțit La Celălalt Dăcâtul 3 Restul 2.repedeeee Va Rogggg
Dau Coroană Când Am Timp! In Curtea Bunicului Sunt Păsări Şi Ol. Acestea Au, În Total, 68 De Capete Şi 160 De Picioare. Calculează: a) Câte Păsări Are Bunicul
Temă: Crezi Că Este Important Să Ne Cerem Iertare Atunci Când Greșim? Redactează Un Text Argumentativ, De Minimum 150 De Cuvinte, În Care Să Susții Răspunsul La
Am Nevoie De Ajutor.rezolvare Completa