RO Study
👤
Anipodeanu
Anipodeanu
14-01-2016
Matematică
a fost răspuns
mai mari decat 234 dar mai mici decat 238
Răspuns :
Capsunica35
Capsunica35
14-01-2016
234<235<236<237<238
sper ca te am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutați-mă Va Rooog Frumos!!!!!!!!!!!!! (poza Mai Jos)
Rezolva Prin Metodă Figurativă Mara Are De 8 Ori Mai Multi Bani Decat Andrei. După Ce Mara Cheltuiește 248 De Lei ,iar Andrei Mai Primește 186 De Lei, Ce Doi Au
In Rombul ABCD , AC Inaltimea Lui BD , AC Intersectat Cu BD ={O} Si OM Inaltimea Lui BC , M Apartine Lui BC . Daca BM = 18 Cm Si MC = 32 Cm , Calculati Lungime
Spirala Unui Resou Cu Rezistenta De 250ohm Este Parcursa De Un Curent Cu Indensitatea De 2 Ampermetri/ Determina Tensiunea Aplecata Resoului
Suma A Doua Numere Este 90 .Determinati Cele Doua Numere Stiind Impartind Pe Unul Dintre Ele La Celalalt Se Obtine Catul 6 Si Restul 9
Fie Unghiul XOY Si [OA Bis Lui,pe Care Se Ia Un Punct M.Se Duce MC Perpendicular Pe OX Si MB Perpendicular Pe OY.dem Ca [MC]congruent[MB] Dau Coroana!!
1 Hm + 1 Dam =.........m 3km - 3 Hm =.........hm 2m+2cm=.......mm 8 Dam -3 M =.........m
A) 2(x+1)²+4=10 b) 2x²=1-(-1) La Puterea 2010 c) -7supra3 X² = -28supra3. Va Rog Frumos Sa-mi Aratati Cum Ati Ca
Într-un Spațiu De Jocă Pentru Copii Sunt7 Cutii Cu Câte 85 De Cuburi Mari,3 Cutii Cu Câte 95 De Cuburi De Cuburi Mici,iar Restul Cuburi De Mărime Mijlogie,așeza
1.cate Fructe Sunt Desenate În Fiecare Grupa Din Atingă Paginii ? Indicati Genul Substantivelor Nume De Fructe Fructele : Mar Banana Strugure