RO Study
👤
Pisicuț37
Pisicuț37
14-01-2016
Limba română
a fost răspuns
Exercitiul 3 , va roooog ! :*
Răspuns :
Pentam74
Pentam74
14-01-2016
Calul pe care il primesti in dar ...
Ma framanta hotararea pe care ai luat-o in graba.
Pomii fructiferi care cresc in curte sunt ...
Sfatul pe care l-a primit de la ai sai (lui ) l-a ajutat ...
Iarba care este ca matasea este o adevarata...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Gasiti Intr-un Dictionar Sensul Urmatoarelor Cuvinte Si Expresi : A Se Legana , Noroc , Cantaret , A Ingana , Frunza- Dunca , Pe Rand Pe Rand
Un Dreptunghi Are Perimetrul De 3 Dm Si Lungimea De 0,12 Hm. Cati Metri Are Latimea Dreptunghiului..Aflati Cate Patrate Cu Latura De 6 Dm Se Pot Decupa Din Aces
Ce Inseanna Axpresie
Ajutor!Corectează Greșelile Din Textele Următoare:„Dusumam În Prundu Săc/Dorul Mândrii Să-l Înec”(***);„Murgule,murguțul Meu,/Ce Mi Te-a Dat Taică-meu,/Datumi-t
Folosind Cuvinetele Bara,ciur,burduf,cheg,foios,Rumegatoare, Vaca ,oaie,capra ,zebra, Cal,nerumegatoare Si Copitate, Realizează Un Minieseu Cu Titlul De Ma
La O Librarie S-au Vandut Intr-o Dimineata 6 Jucarii,iar Dupa-amiaza Cu 21 Mai Multe.Cate Jucarii S-au Vandut Dupa-amiaza La Acea Librarie?
Neologism Pentru Anevoios.binevoitor.cenusiu.dumnezeiesc.folositor.gustos.mlădios.molipsitor.nesigur.tainic
Fie ABC Un Triunghi Cu Măsura Unghiului B=2masura Unghiului A Si Măsura Unghiului C=3masura Unghiului A.Daca AB=51cm,aflati BC; BC=9,7 Cm,aflati AB
2/3+5/2=nr. ZecimalVă Rog Frumos!
Explica Folosirea Semnelor De Punctuatie In Urmatoarea Structura: ''-Uite, Ala! Arata Fata Un Baiat Cu Tricou Marinaresc.''