RO Study
👤
Luizamanole
Luizamanole
13-01-2016
Geografie
a fost răspuns
Ce este capcana demografica?
Răspuns :
DiaMia10
DiaMia10
13-01-2016
Este studiul dinamicii populatiilor umane!!
Sper ca te-am ajutat!! :*
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sf. Apostoli Si Arhiereii Care Se Aduc Lui Dumnezeu Ca Jertfă........... Se Prefac În........... Si......... Mântuitorului Nostru Iisus Hristos Prin Pogorarea..
Identifică În Imaginea A Un Aspect Caracteristic Iluminismului! Până Pe Data De 11 Martie (adică Maine) Please!
Cu Orice Puteti. Va Rog Frumos
Un Biciclist Parcurge Un Traseu În Trei Zile Astfel : În Prima Zi Doua Cincimi Din Traseu, În A Doua Zi Parcurge 80% Din Cat A Parcurs În Prima Zi;în A Treia Zi
Care Este Diferenta Dintre Pronimele Demonstativ Si Cel Posesiv Dau 26 De Puncte
Am Nevoie De O Povestire Imaginară În Engleza Despre Cum Au Aparut Dungile Zebrei "How The Zebra Got Its Stripes" ,Introduction,Body And Conclusion. Max 15-20 D
Enumera Trei Cuvinte Care Sa Contina Grupurile De Litere Ge Gi Si Care Sa Rimeze Cu SoareleExemplu: Soarele Regele
5 Raspunsuri De Ce Iubesc Vinatoarea
Completează Casetele Cu Numerele Potrivite Apoi Rezolva Problema.Un Puișor A Ciugulit.... Boabe Iar Alt Puișor Cu.... Mai Multe Boabe. Câte Boabe A Ciugulit Al
Tu Ești Copilul De Pe Bicicletă Scrie Un Text Din Șase Opt Enunțuri Folosind Verbe La Persoana Întâi Ieri Dimineață Am Plecat La Școală Cu Bicicleta La O Curbă