RO Study
👤
Maria3elena
Maria3elena
13-01-2016
Matematică
a fost răspuns
dar ,,U'' normal ce e??
Răspuns :
XQueenX
XQueenX
13-01-2016
Dacă te referi la mulțimi, U reprezintă reuniunea a două sau mai multe mulțimi.
De exemplu..
Avem mulțimile:
A = {1,2}
B = {3,4}
Reuniunea celor două va fi mulțimea A U B = {1,2,3,4}.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1)Descrie Experimente Care Sa Permita Compararea A Doua Forte. 2) Ordoneaza Crescator Fortele: F1=20 N; F2=o,3 KN; F3=0,03MN; F4
Puteti Sa-mi Explicati Cum Rezolv Exerciti Cu Functii Exemplu Acest Exercitiu: F: R,f(x)=4 Determinati Valoarea Raportului F(0) Supra 2
CAMELIA A CUMPARAT UN DICTIONAR SI UN STILOU SI A PLATIT 37LEI. MARCEL A CUMPARAT UN DICTIONAR SI 3 STILOURI SI A PLATIT 83 DE LEI. CATI BANI VA PLATII VICTOR D
3.a)Aria Unui Patrat =144 Cm Patrati . L Lat Patratului =___cmb)Daca Triunghiul ABC Cu Masura Unghiului A=90 Grade Are Aria 15 Cm Patrati Si Ab=3 Cm Atunci Ac
Razboiul Fratricid Si Falsa Conditie Eroica Eseu.
Notam Cu M Mijlocul Muchiei D' C' a Cubului ABCDA'B'C'D'.a. Stiind Ca AM=12cm , Calculati Volumul Cubului.
O Prismă Patrulateră Regulată Dreaptă Are Înălţimea De 10 Cm Şi Apotema Bazei De 8 Cm . Aflaţi Aria Totală A Prismei Şi Volumul Prismei . Vă Rog , Ajutaţi-mă .
Scrieţi Raportul Lungimilor A Si B Stiind Ca: a) A=12 Cm Si B= 24 Cm b) A= 4 Cm Si B= 2 Dm
1)Descrie Experimente Care Sa Permita Compararea A Doua Forte. 2) Ordoneaza Crescator Fortele: F1=20 N; F2=o,3 KN; F3=0,03MN; F4
Stefana, Paula Si Sofia Au Cules Fragi. Daca Stefana Si Paula Au Cules Impreuna 14 Fragi, Paula Si Sofia Au Cules 15 Fragi, Iar Stefana Si Sofia Au Cules 9 Frag