RO Study
👤
Titus2
Titus2
13-01-2016
Engleza
a fost răspuns
de ce nu ai adus tradu in engleza
Răspuns :
Аноним
Аноним
13-01-2016
"a aduce" este folosit cel mai frecvent ca "bring".
Why hasn't you brought it ?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieti Mi Si Mie Va Rog Cel Putin 30 De Inmultiri In Care Factorul Unu Sa Aiba 3 Cifre Si Factorul Doi 2 Cifre.DAU COROANA CELUI MAI BUN RASPUNS.Sa Nu Aiba Si
Subordonate Completive Indirecte Care Să Fiu Introduse Prin Conjuncțiile Să, Că, Cine, Unde, Dacă, Cui.
Ma Puteți Ajuta La 4 Și 5 La Rebus?
Salut! ” Medicina Este De Două Feluri: Una Care Provoacă Puterea Și Vitalitatea Celui Sănătos, Iar Alta Tratează Bolile.” Ajutați-mă Vă Rog Frumos. Am Nevoie De
Câtul A Două Numere Este 3 Și Restul 7.Dacă Dublăm Ambele Numere Obținem O Sumă A Produselor De 790.Care Sunt Numerele?
Ajutor La Aceasta Exercitii!!!!!!! Va Rog.Terog
Buna Dragii Mei!!! Va Rog Din Tottttt Sufletelul Meuuu Sa Ma Ajutati La Ex 9 (tot). Sarbatori Fericite Doar Celor Ce Ma Ajuta!!
#2653 Nroot Această Problemă Acceptă Numai Soluții În C++!!! Cerința Scrieți Un Subprogram Care Primește Doi Parametri, N Și X, Și Care Returnează Valoarea Abso
Pls, La I Îmi Cere Să Calculez Limita. Dar Nu Știu Pe Care Din Cele 7 Limite Fundamentale Să O Folosesc. Vă Rog, O Cheie De Rezolvare. Dau Coroană
Efectuati Calculele A) A Supra A+b + B Supra A+ B , A+b Nu Este Egal Cu 0 B) A Supra A+b+c + B Supra A+b+c + C Supra A+b+c , A+b+c Nu Este Egal Cu 0