RO Study
👤
Silviu18
Silviu18
13-01-2016
Limba română
a fost răspuns
ce este cuvantul povata ca parte de vorbire
Răspuns :
Pinguinaşul
Pinguinaşul
13-01-2016
substantiv
sper ca team ajutat
Answer Link
Danait
Danait
13-01-2016
substantiv comun ,gen feninin,sg
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma Dintre Dublul Unui Numar Si Triplul Unui Alt Numar=80daca Se Imparte Numarul Mare La Numarul Cel Mic=2rest5.aflati Cele 2 Numere
Cine Are Pe Acasa Vreo Carte De Mate De Clasa A 6-a? Imi Spuneti Si Mie Toate Toate Lectiile Care Sunt, Doar Titlurile Bineinteles! Le Puteti Lua Foarte Repede
Suma A 5 Numere Consecutive Este 50. Calculati Produsul Ultimelor 3 Numere.
Deci ..Determinati Numerele Reale A Si B , A > B , Stiind Ca Suma Lor Este Egala Cu 10 , Iar Diferenta Lor Este Egala Cu 2.Spuneti-mi Cum Ati Rezolvat .. Va
Ion A Pierdut Numarul De Telefon Al Colegului Său .El Isi Mai Aminteste Ca Era De Forma 072142***7 si Ca Trei Dintre Cifrele Sale Erau,de La Stanga La Dreapta,n
Un Elev Are La Dispozitie Placi Dreptunghiulare, Fiecare Avand Lungimea De 15 Si Latimea De 8 . Determinati Latura Patratului Care Poate Fi Construit Cu Aceste
Ati Putea Sa-mi Explicati Cum Se Rezolva..va Rog.
HELP!!!EXAMEN MAINE!!! CAT ESTE ARIA TRIUNGHIULUI OAB DACA A(2.0) B(3.2) IAR F(X) :2X-4 .DOAR CU VALORILE DATE A SI B !!!!
Aflati Cifra X Astfel Incat (12x,6)=1; 12x Numar
Fie Multimea A = { X ∈ Z | X< 4 | } . Daca S Este Multimea Solutiilor Inecuatiei 5x-4>2(2x-1)-7, x∈ Z , Atunci Multimea A S Este Egala Cu..