RO Study
👤
Craciunita1
Craciunita1
13-01-2016
Chimie
a fost răspuns
6,023•10 reprezinta...
Răspuns :
Oanaflower
Oanaflower
14-01-2016
Iartă-mă dar eu știam ca 10 are puterea 23. Astăzi am învățat ca se numește Numărul lui Avogadro
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Kim Cântărește 26de Kilograme.Edy Are Cu4kilograme Mai Nult.Karla Are Cu6kilograme Mai Puțin Decât Edy.apoi Scrie O Întrebare Potrivită Pentru A Obține O Proble
Ofer Coroana Si Puncte .Este Urgent!!Aplicația Nr 1.
ABCD-triunghi Dreptunghic AC-4cm BC-8cm Demonstreaza Ca AB-4 Radical Din 3
ABCD Este Un Trapez Isoscel Cu AB Paralel Cu CD, Ad=CD=12cm Si AB=24 Cm. Fie {E}= AD Intersectat Cu BC.Aflati Lungimea Liniei Mijlocii A Trapezului.Calculati Ma
Dau Coroana Si 500 Inimi Daca Ma Ajutati Ok !Varog Frumos !!!!✍❤astazi
4. Put In The Past Simple Forms. Cinderella ______________ (live) In A Small Village In The North Of England. She ____________ (have) Two Sisters; They ________
FUNCȚIA ȘI CAZUL CUVINTELOR ÎNTRE PARANTEZE 1.(De Supărată) Ce Era, Nici Nu Putea Vorbi. 2. Nu E (nevoie) Să Vii Şi Tu. 3. Ce-(ţi) Pofteşte Inima? 4. Am Rezolva
Determină Măsura Suplementului Unghiului Cu Măsura De 130°.Cat Mai Repede,dau Coroană!
Repede!! Cine Ma Ajuta La Cele 2 Probleme De Mai Jos Dau 50 De Puncte Plus Coroană!!
Răzvan Și Vidra 1 Să Demonstrați Că Este O Drama Cu Argumente Din Text 2. Caracterizarea Personajului Principal, Răzvan Urgent Va Rog