RO Study
👤
Anonim
Anonim
12-01-2016
Limba română
a fost răspuns
ex 5 ........................
Răspuns :
Felix212
Felix212
12-01-2016
PERFECT SIMPLU
LUAI
LUASI
LUA
LUARAM
LUARATI
LUARA
PERFECT COMPUS
AM LUAT
ATI LUAT
A LUAT
AM LUAT
ATI LUAT
AU LUAT
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Formează Cuvinte Noi Schimbând Prima Literă: Dac=3 Cuvinte, Par=4 Cuvinte,jos= 4 Cuvinte,cană=4 Cuvinte
4. Scrie Un Text De Aproximativ O Pagină În Care Să Imaginezi O Posibilă Explicație A Încetării Corespondenței De Dragoste Dintre Cei Doi Crini. 4. Scrie Un Tex
DOAR FUNCTIA Să Se Scrie O Funcţie Numită StrToNumber Care Primeşte Un Şir De Caractere S Şi Returnează Un Număr Egal Cu Pătratul
In Figura Alaturata A, B, C Si D Sunt Localitati Legate Prin Sosele. Știind Ca Unghiul A= Unghiul C= 90°, Demonstreaza Ca Există Un Punct Egal Departat De Cele
4. Transcrie Din Poezie Un Substantiv În Cazul Vocativ, Apoi Alcătuiește Trei Enunțuri În Care Verbul Ales Să Se Afle La Alte Cazuri. Precizează-le. Substantivu
O Asemanare Dintr Pisica Si Peste.
In Figura Alàturatà Este Reprezentat paralelogramul ABCD, Iar Punctul E Este milocul Laturii AB. Dacà DE Intersectat Cu AC =(F), Atunci Raportul Dintre Aria Tri
Daca La Catul Impratirii Unui Numar Natural La 5 Se Adauga 2,se Obtine 19.care Este Deimpratitul
Puteți Să Rezolvați Exercițiile Subliniate?? Cu Explicatie Vă Rog, Am Uitat Cum Se Compară Cand Bazele Și Exponentele Sunt Diferite, Dau Coroana!
Inventeaza Un Nume De Magazin Care Nu Exista Deloc In Lume, Si Nu A Existat Nociodata Nici In Univers, Nici In Desenele Animate.Cine Imi Spune, Primeste Puncte