RO Study
👤
CreazyBoy
CreazyBoy
12-01-2016
Limba română
a fost răspuns
,,Cum sa fii/fi'' cum e corect ?
Răspuns :
Felix212
Felix212
12-01-2016
CUM SA FII......................................................
Answer Link
Fille
Fille
12-01-2016
fii.. la negativ e cu un singur "i"..
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7. Încercuiește Substanţele Ale Căror Mase Moleculare relative Sunt Egale: a) N₂; B) O₂; C) SO₂; D) C₂H4. Argumentează Prin Calcule.va Rog Repedee Dau Coroana
Stai De Vorbă Cu Prietenii De La Bloc.Ei Vor Să Știe Ce Este Cronologia. Explică Și După Ce Te Informezi Scrie Explicația Pe Spațiul Marcat.va Rog!!repedee!
4 Suma A Trei Numere Este 48. Primul Număr Este Jumătatea Celui De-al Treilea Număr, Iar Al Doilea Număr Este Triplul Primului Număr. Află Cele Trei Numere.
6) Triunghiul Echilateral ABC Are Latura De 6 Cm. Se Îndoaie După Mediana AM, Ca În Figura De Mai Jos. C' A) Precizați Natura P Triunghiului ABC'. B) Dacă BC' =
26. Se Împart Trei Numere Naturale Diferite La 28, Se Obţin Trei Câturi Diferite Şi Resturile Egale Cu 0. Ştiind Că Suma Câturilor Este 68 Aflaţi Suma Celor Tre
(a) Numeşte Poligoanele Următoare Şi Precizează Denumirea Fiecăruia. Exemplu: Patrulaterul ABCD. B) Câte Poligoane Sunt În Fiecare Figură? DE M A B K N 0 Q F G
Deci. Profu Meu De Rom Mo Pus Sa Conjug Niște Cuvinte: Alți, Mă, Mele, Cu Motocei. VA ROG AJUTOR!!!
Calculeaza In Cat Timp Un Pendul Elastic Va Efectua 100 De Oscilatii Stiind Ca Perioada Oscilatiilor Este De 2 Sec...dau Coroana
6) Triunghiul Echilateral ABC Are Latura De 6 Cm. Se Îndoaie După Mediana AM, Ca În Figura De Mai Jos. C' A) Precizați Natura P Triunghiului ABC'. B) Dacă BC' =
7. În Trei Lădițe Se Află Cantităţi Diferite De Mere, Astfel: În Prima Lädtă 39 De Kg, In A Doua Ladinţă Dublul Cantități, Iar În A Treia Jumătate Din A Doua Lă