RO Study
👤
Dana102
Dana102
12-01-2016
Limba română
a fost răspuns
propoziții cu a incarunti
Răspuns :
Monaramonamona
Monaramonamona
12-01-2016
El a incaruntit de atata vreme. Batranul a incaruntit de zece ani. Bunicii mei au incaruntit impreuna
Answer Link
Rengar509
Rengar509
12-01-2016
Aincarunti este ceva a firesc, care se intampla cu trecerea anilor.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca 1 M ² Necesita 110 G Vopsea 1,20m = .....g. Vopsea . Va Rog Ajutati-ma.Cat Mai Repede Va Rog
Am Nevoie Sa Imi Rezolve Cineva Niste Exercitii Pana La Ora 15:00 Azi 1 Iunie Ziua Copilului ? 12.Efectuati Mai Intai Operatiile Din Paranteze : 100 + (1000 -
Cine A Inventat: Calculatorul,becul,stiloul,televizorul,automobilul,trenul Si Avionul??
Suma A Trei Numere Naturale Este 30 . Aflati Numerele Stiind Ca Al Doilea Este Cu 6 Mai Mare Decat Primul Iar Al Treilea Este Un Sfert Din Suma Primelor Doua
Cum Se Determina Numerele De Oxidare Ale Clorului In: Cl2, HClO, HClO3, HClO4?
Daca [tex]sin \frac{B}{2}=sin \frac{A}{2}*sin \frac{C}{2} [/tex] , Aratati Ca A+c=3b
Priveste Figura De Mai Jos. Traseaza Sageti Intre Intrebari Si Raspunsurile Date Sub Forma Unor Operatii De Inmultire/impartire. AJUTORRRR!!!
Suma A Trei Numere Naturale Este 30 . Aflati Numerele Stiind Ca Al Doilea Este Cu 6 Mai Mare Decat Primul Iar Al Treilea Este Un Sfert Din Suma Primelor Doua
Plata Si Comanda SE FAC La Bar Sau Plata Si Comanda SE FACE La Bar ? De Ce ?
Scrie Un Enunt In Care Verbul ( A Fi ) Sa Fie Folosit Cu Valoare De Verb Copulativ Si Predicativ.