RO Study
👤
Alexnico
Alexnico
12-01-2016
Limba română
a fost răspuns
cel mai mincinos animal
Răspuns :
Ceapadaniel71
Ceapadaniel71
12-01-2016
cel mai minci nos animal este vulpea
Answer Link
Deliafab12
Deliafab12
12-01-2016
Păi să ne luăm după povestea "Ursul păcălit de vulpe",vulpea a păcălit Ursul,deci vulpea este o MINCINOASĂ,deci vulpea este cel mai mincinos animal.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Îmi Poate Spune Cineva Trăsăturile Pastelului?
Despre Toate Punctele Coliniare E,F,G,H Se Știe Că F Este Mijlocul Segmentului GH, Iar G Este Mijlocul Segmentului EF. a) Dacă GF = 4 Cm Să Se Determine Lungime
O Compunere De 12 Randuri Despre Prietenie Pls!!!! (marire De Medie La Romana Deci Va Rog Sa Fie Faina) DAU COROANA!!!!!!!!!!!!!!!!
De Ziua Lui Adrian A Cumpărat Un Tort De 43 De Lei Sucuri De 29 De Lei Și Fursecuri De 34 Lei. Câți Lei A Cheltuit
A.Indentificati Componentele Din Structura Frunzei.B.Numiti Fiecare Din Componentele Din Structura Frunzei Indicate De Cifrele 1,2,3 Si 4.C.Scrieti Cate Un Rol
Partea De Vorbire Și Funcția Sintactică A Cuvintelor Din Propozitia Următoare: Fugea Așa De Tare, Că Nimeni Nu Ajungea.
Mă Puteți Ajuta? Vă Rog!
Va Rog Foarte Mult Am Aceasta Evaluare De Facut Si Nu O Pot Face, Daca Puteti Sa Ma Ajutati Cu Cv Va Rog Din Toata Inima. Dau Coroana Celui Ce Raspunde.
Suma A Doua Numere Este 343 Iar, Daca Împărțim Numarul Mai Mare La Cel Mai Mic Obținem Câtul 21 Si Restul 13 .Aflați Numarul Mai Mare
[(7×3+4)×2+1]+2+2×9=