RO Study
👤
Rodioprea
Rodioprea
12-01-2016
Limba română
a fost răspuns
sinonimul la cuvintul izbinda si apunem
Răspuns :
Alexysweety
Alexysweety
12-01-2016
Izbanda =victorie;
Apune=A scapata
Answer Link
LIVIUSTEFAN15
LIVIUSTEFAN15
12-01-2016
izbanda=victorie,biruinta,reusita,succes,isprava,realizre apune=a asfinti,a disparea, a imbratani
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Toate Numerele De Trei Cifre Diferite Care Au Suma Cifrelor Egală Cu 6. Dau Inima, Coroana, 5 Steluțe. Cam Atât
Va Rog Să Mă Ajutați Urgent. Identificați 5 Verbe, 5 Adjective Și 5 Substantive
In Triunghiul ABC, Cu Unghiul A=90 Grade, Notam Cu D Proiectia Punctului A Pe BC. Stiind Ca BD=20,25 Cm Si CtgC=4/3, Calculati Perimetrul Triunghiului.
Completează Chiorchinele.
Locurile "copacul Dorintelor" Katherine Applegate! URGENT!! Dau Coroana Si Ma Abonez!!!!
Ex 11 Va Rog Mult De Tot
În Ce Situații Prepoziția Contra Impune ACUZATIVUL? Adică Știu Că De Obicei Ea Impune Genitivul,dar Vreau Sa Știu Când Impune Cazul Menționat Mai În Sus!
Sa Se Determine Lungimea Laturii Ab Triunghiului Abc Stiind Ca Ac=radical Din 2, MC=60 Mb=45
VA ROG REPEDEÎn Figura Alăturată Este Reprezentat Pătratul ABCD, Cu AC BD = {O} , AB = 12cm Şi E€ CD Astfel Încât DE = 3 Cm. Dacă EO BC = {F} Atunci Lungimea Se
11. Rezolvați În Z Ecuațiile: a) 3x - 9 = 0; d) 3(x+2) = 2(x - 1); Rezolvare: A) 3x-9=0⇒ 3x = . b) d) f) b) 3 = 4x - 13; e) -7 + 4x = 1; ↑ c) 3(x - 1) = 6; f) (