RO Study
👤
Anonim
Anonim
12-01-2016
Matematică
a fost răspuns
7√3 cat face dau coronita
Răspuns :
Borsecdenis
Borsecdenis
12-01-2016
49x3= 147 , 7 radical din 3 e 147
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cel Mai Mic Numitor Comun Al Fracțiilor 5/3 Și 7/8 Este:(repede Nu Mai Am Mult Și Nu Mai Am Cum Să Răspund!!!!)
URGENTTTT VA ROG DAU COROANA
6.Justifică Punerea Incipitului Sub Semnul Negației,precizând,precizând Ce Se Înțelege Prin Bunuri Lăsate Prin Testament.
4. Formulează Câte O Întrebare Şi Un Răspuns Despre: Miere, Zahăr, Sare.
Adevarat Sau Fals ..Scrieti Metoda Corecta La Cele False1. Cauza Gonoreei Este Infecţia Cu Virusul HIV. 2. Rinichii Mamiferelor Sunt Localizaţi În Partea Ventra
Diferența A Două Numere Este 212 Daca Împărțit Un Număr La Celălalt Obții Catul 8 Și Restul 2 Afla Numerele
2. Calculează Numărul De Moli (cantitatea De Substanță) Din: A) 44,8 G KOHVa Rog Frumos Dau 40 De Puncte!Repedeeee!
10 Citește Cu Atenție Textul Şi Rezolvă Sarcinile De Lucru: - - Şi Unde E Consilierul Judaniil? Vreau Să Intru La El! Bătu Adela Din Picior. Ah, Nu Știu, De Mai
Un Teren Dreptunghiular , Având Lățimea Egala Cu 90m, Iar Lungimea Cu 124m Mai Mare, Se Impremuieste Cu Un Gard. Pentru Realizarea Gardului S-au Folosit 3 Rându
Se Consideră Un Triunghi ABC Şi O Un Punct În Interiorul Acestuia. Fie M Simetricul Punctului O Față De Dreapta AB Şi N Simetricul Punctului O Față De Dreapta A