RO Study
👤
Denisa534
Denisa534
12-01-2016
Limba română
a fost răspuns
sinonimele cuvantului a imbarbata
Răspuns :
Monaramonamona
Monaramonamona
12-01-2016
a sprijinii ; a ajuta ; a sfatui
sper ca te-am ajutat
Answer Link
Berbecutul
Berbecutul
12-01-2016
A incuraja , trebuie mai multe ?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Camion Este Incarcat Cu Saci De Ciment.Un Sac Are 50kg, Iar Camionul Nu Suporta O Greutate Mai Mare De 50.000 N.Cati Saci Incap In Camion?
Mama Mariei Are 23 De Ani Bunica Ei Are Cu 2 Ori Mai Multi Ani Decat Mama Ei Iar Maria Are 11 Ani Cine Este Cel Mai Mare Din Familia Mariei
Precizati Numele Unor Desene Animate Ale Caror Personaje Pline De Umor,reprezinta Doi Conducatori Ai Galilor.....Ajutati-ma Va Roog
AJUTOR!!5.Complete The Phrasal Verbs;Oh , Wow!I Love This Song !................it Up!Jim's.............up Horse Riding.He'd Never Tried It Before !Who Do You .
Intr-un Cos Sunt Mere .maria Ia 1\5 Si Inca 4. Dupa Ce Radu Ia 1\5 din Rest si Inca 3 Mai Raman 13 Mere.Cate Mere Au Fost In Cos.
Am Avut O Problema La Fizica La Acceleratie unde Se Dadea asta Este Formula A=v1-v2/Δt Si Se Dadeau V1=2m/s A Este A(acceleratia ) Este 3m/s Si Δt Este 4s Se
Analizati Substantivele Indicand Si Functia Sintactica A Lor: Zapezii Sania Casa Mama Cozonaci Este Clipa Glasurile Copiilor Urari Daruri Colindatorilor Urat
Aflati Doua Numere Naturale A Caror Suma Este 195,in Conditiile In Care Primul Numar Adunat Cu 75 Este Egal Cu Al Doilea Numar Adunat Cu 40.
Vreau Si Eu Un Eseu Cu Relatia Dintre 2 Personaje La Ultima Noapte De Dragoste Intaia Noapte De Razboi
Ma Ajuati Si Pe Mne La Ex Acesta Va Rog Frumoss? ^.^ Multumesc!Liz Wrote In Her Diary How She Celebrated Holloween. Mike,Tony And Jane Bought A Pumpkin And Cam