RO Study
👤
Viorelcorox
Viorelcorox
12-01-2016
Matematică
a fost răspuns
Calculati suma primelor 100 de numere
Răspuns :
Andrabrd2
Andrabrd2
12-01-2016
1+2+3+...+100 =
100x(100+1) /2 = (se simplifica 2 cu 100 )
50 x101 = 5050
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Da_mi 3 Baloane De La Tine Si Vom Avea Acelasi Numar.Daca Mi-ar Da 3 Din Baloanele Ei As Avea De 5 Ori Mai Mult Ca Ea
Matei A Cheltuit In Prima Zi 1/4 Din Suma Pe Care O Avea. In A Doua Zi A Cheltuit 1/4 Din Rest, Iar A Treia Zi 1/3 Din Noul Rest. Ce Suma a Avut Matei, Daca I-
Am Nevoie De Ajutor : Prima PrblemaLa Bornele Unui Generator Cu E = 18 V Si Rezistenta Interna 2Ω (Omega) Se Conecteaza Un Consumator Cu Rezistenta R= 10 Ω(Omeg
Cum Se Rezolva Urmatoare Problema? ,, Calculati Aria Unui Trapez Isoscel Cu Diagonalele Perpendiculare Stiind Ca Are Linia Mijlocie De 18 Cm. "
Care Este Cel Mai Lung Fluviu Si Lac Din Lume ?
Sunt Nou Aici.Ma Puteti Ajuta?a) a=1+5+[tex]5^2[/tex]+[tex]5^3[/tex]+...+5 La Puterea 2001
Mi Se Dau 2 Poezii: Vis Alb(Otilia Cazimir) Si Miraj De Iarna( A.E.Baconsky) Cerinta:identifica Mesajul Poetic Comun Celor 2 Texte, Prin Referire La Titlul Fiec
O Cana Cu Apa Trebuie Racita Cat Mai Mult In 5 Minute Folosind Un Cub De Gheata.Sepoate Proceda In Doua Moduri :-se Pune Cubulde Gheata Si Se Asteapta 5 Minute-
Deci...in Ce Tari Din Europa Se Vorbeste Germana Si In Ce Tari Se Vorbeste Franceza???
Un Dreptughi Are Perimetru D130 Cm Are Lugimea Egala Cu 9 Supra 4 Din Latime.. Aflati Aria Dreptunghiului?