RO Study
👤
Deiuta222
Deiuta222
11-01-2016
Geografie
a fost răspuns
Ce este situat la gura cosului vulcanic?
Răspuns :
Аноним
Аноним
11-01-2016
Roca...pietre.........
Answer Link
Gontanicolaie
Gontanicolaie
11-01-2016
Crater.................................................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Spune-şi Părerea Despre Modul În Care Păstrați Cărțile.
Se Dau Punctele M, N, O, Astfel Încât O Este Punct Interior Segmentului MN. De Aceeași Parte A Dreptei MN Se Duc Semidreptele OA Şi OB, CU OB Int(AOM), Astfel Î
7 Completează Tabelul. Cuvânt greşit nou prieten tristeţe Sinonim Antonim Сог in E Co ur
Salut,miercuri Am Repetiții Pentru Balul Bobocilor. aș Dori O Prezentare In Rime Pentru Numele Bogdan Și Sa Conțină Subiect De Muzica(cant La Clarinet) va Rog F
Oedip Rege Text Argumentativ ( Scurt ) Pls Help ❤ In Romana Daca Se Poate
Un Vas Cubic Cu Latura De 24 Cm Este Plin Cu Apă. Aceasta Este Turnată Într-un Vas De Formă paralelipipedică Cu Baza Un Pătrat De Latură 32 Cm. Până La Ce Înăl
Va Rog! Am Nevoie De Ea Pt Mâine! Dau Coronița+inimioară
Citește Cu Atenție, Apoi Completează În Dreptul Fiecăruia Denumiri Litera Corespunzătoare A Textului Urmărind Prezentarile: Denumirea Unui Obiect Descrierea Lit
3. Adaugă Alte Cuvinte, După Modelul Celor Scrise Îngroșat. . Am Văzut Veverița Într-o Pădurice. ( _ A Auzit Ciocănitoarea Într-un Crâng. (.
(doar Exercitiul 1) : Aplicati Legea Conservarii Atomilor , Bilantul Atomilor Si Stabiliti Coeficientii Pentru Relatiile Urmatoare. Specificati Pentru Fiecare C